Miten saan yhteyden M2-Koteihin?

M2-koteihin saat yhteyden sähköpostitse, puhelimitse tai palautelomakkeella. Toivomme ensisijaisesti asiointia sähköisesti ja puhelimella. M2-Kodeilla on myös aluetoimistot, joissa sinulla on mahdollisuus asioida kasvotusten isännöintiin ja vuokraukseen liittyvissä asioissa. Toimistoissa voit tehdä asuntohakemuksen, irtisanomisilmoituksen tai selvittää asumiseen liittyviä asioita. Katso aluetoimistojen yhteystiedot.

Asiakaspalvelun ja vuokravalvonnan puhelinpalvelu on  avoinna arkisin klo 9.00–15.00. Puhelinpalvelun jokaisen kuukauden viimeisen ja ensimmäisen arkipäivän pidennetty aukioloaika on klo 9.00–16.00.

Mikäli havaitset talossasi tai asunnossasi kiireellisesti korjattavan vian, kuten vesivahingon, ota kellon ajasta riippumatta välittömästi puhelimitse yhteys huoltoyhtiöön. Talosi huoltoyhtiön yhteystiedot löydät rappukäytävän ilmoitustaululta tai oman talosi talosivulta.

Asumisneuvonnan yhteystiedot

Asumisneuvonta palvelee sinua asioissa, kuten vuokranmaksuvaikeudet, häätöuhkatilanteet, tukien ja etuuksien hakeminen, muut asumisen haasteet

 


Mitä mieltä olit aiheesta?