15 kpl

1H+KT Friisinmäenaukio 7

Kilo-Friisinmäki, 02600 Espoo

Pinta-ala
35,50 m²
Vuokra
595 - 607 €
Talotyyppi:
Luhtitalo
Valmistumisvuosi:
2022
Vuokraan sisältyy DNA:n 50 Mbit/s internet-yhteys

Kohteen tiedot

Espoon Friisinmäki sijaitsee lähellä Leppävaaran monipuolista kulttuuri- ja palvelutarjontaa. Alue on aivan Turunväylän tuntumassa, joka mahdollistaa hyvät kulkuyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua niin omalla autolla kuin bussilla. Matkaa Kilon juna-asemalle on reilu kilometri. Friisinmäki on asuinalueena luonnonläheinen. Alueelta löydät myös hyvät ulkoilumaastot.

Friisinmäenaukio 7:n asunnot ovat nuorisoasuntoja, eli ne on tarkoitettu 18–29-vuotiaille nuorille aikuisille. Asunnoissa saa asua 35-vuotiaaksi asti.

Friisinmäenaukio 7 koostuu kuudesta 2-kerroksisesta luhtitalosta. Asuntoja on yhteensä 56 kappaletta, joista 25 on M2-Kotien vuokraamia tavallisia nuorisoasuntoja. Loput asunnoista jälleenvuokrataan Espoon kaupungille, joka valitsee näiden kotien asukkaat. Asunnot ovat yksiöitä ja kaksioita, kooltaan 35,5–42,0 m².

Kaikissa asunnoissa on joko terassi tai lasitettu parveke. Asuntojen ikkunoissa on sälekaihtimet.

Asuntojen sisäseinien pääväri on valkoinen, mutta kaksi asunnon seinistä on maalattu tehosteväreillä. Yksiöissä tehostevärinä on vaalea siniharmaa ja kaksioissa vaalea beigenharmaa sävy. Asuinhuoneiden lattiapäällysteenä on tammikuvioinen vinyylilankku. Pesuhuoneiden ja wc-tilojen lattiat on laatoitettu keraamisilla laatoilla.

Keittiöissä on keraaminen liesi ja liesikupu, astianpesukone sekä jää-pakastinkaappi.

Pesuhuoneissa on valaisinpeilikaappi, pesuallas ja allaslaatikosto sekä pyykkikaappi. Pesuhuoneessa on tila- ja liitäntävaraus 60 cm leveälle pyykinpesukoneelle/kuivausrummulle.

Asukkailla on lisäksi yhteiskäytössä pyykkitupa, sauna, ulkoiluvälinevarasto sekä kerhotila. Jokaiseen huoneistoon kuuluu oma irtainvarasto.

Huoneistot ovat täysin savuttomia, myös parveketupakointi on kielletty. Pihapiirissä on erillinen tupakointipaikka.

Autopaikkoja on 30, joista neljä on sähköauton latauspaikkoja. Polkupyörille löytyy paikkoja pihalta, autokatoksesta sekä ulkoiluvälinevarastosta.

DNA 50 Mbit/s laajakaista sisältyy vuokraan. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk ja tasataan kaksi kertaa vuodessa. Lemmikit ovat tervetulleita.

Talossa on varallisuusrajat.

´

Talon tiedot

Sijainti
Friisinmäenaukio 7, Kilo-Friisinmäki, 02600 Espoo
Asuntojen lukumäärä
56
Energialuokka
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Kerhohuone
Talopesula
Ilmainen talopesula

Varallisuusrajat Espoo

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 72000 € group 89000 € groups 119000 € 4x person 129000 € 5x person 139000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.