Pohjakuva

Friisinmäenaukio 7

Kilo-Friisinmäki, 02600 Espoo

Nuorisoasunto
Tyyppi
2H+KT
Pinta-ala
44 m²
Vuokra
847 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Sijaintikerros:
2

Asunnossa on lasitettu parveke.

Kohteen tiedot

Espoon Friisinmäessä osoitteessa Friisinmäenaukio 7 sijaitsee vuonna 2022 valmistuneet kuusi 2-kerroksista luhtitaloa, joissa on yhteensä 56 asuntoa. Asunnoista 25 ovat M2-Kotien vuokrauksessa, muiden asuntojen vuokrauksesta vastaa Espoon kaupunki. Kaikki asunnot on tarkoitettu 18-29-vuotiaille nuorille aikuisille. Asunnoissa saa asua siihen asti, kun täyttää 35.

Asukkailla on käytössä erinomaiset yhteistilat. Vuokraan sisältyy talopesulan käyttö, ulkoiluvälinevarasto sekä asukkaiden yhteinen asukastila. Jokaiseen huoneistoon kuuluu lisäksi oma irtainvarasto.

Huoneistot ovat täysin savuttomia, myös parveketupakointi on kielletty. Pihapiirissä on erillinen tupakointipaikka. Autopaikkoja on 30, joista neljä on sähköauton latauspaikkoja. Polkupyörille löytyy paikkoja pihalta, autokatoksesta sekä ulkoiluvälinevarastosta. Taloon on varallisuusrajat.

Friisinmäki asuinalueena

Friisinmäki sijaitsee Espoon eteläosassa, lähellä Leppävaaran ja Espoon keskuksen palveluita. Alueella on hyvät liikenneyhteydet, mikä tekee siitä houkuttelevan paikan niin työssäkäyville kuin opiskelijoillekin. Friisinmäen läheisyydessä kulkevat useat bussilinjat ja läheiset juna-asemat tarjoavat sujuvan yhteyden niin Helsingin keskustaan kuin muihinkin pääkaupunkiseudun kohteisiin. Matkaa Kilon juna-asemalle on reilu kilometri.

Friisinmäen läheisyydessä on monipuolisia ulkoilu- ja virkistysmahdollisuuksia, jotka houkuttelevat ulkoilmaelämästä nauttivia asukkaita. Lisäksi läheinen Leppävaaran urheilupuisto tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia kaikenikäisille.

Palveluiden osalta Friisinmäki tarjoaa kaiken tarvittavan arjen sujuvuuteen. Lisäksi lähellä sijaitsevat kauppakeskukset, kuten Espoon Sello, tarjoavat laajemman valikoiman ostosmahdollisuuksia ja viihdeaktiviteetteja.

Friisinmäenaukio 7 asunnot

M2-Kotien asuntoja on 25. Asunnot ovat 35,5 m2 yksiöitä ja 44 m2 kaksioita. Kaikissa asunnoissa on joko terassi tai lasitettu parveke. Asuntojen ikkunoissa on sälekaihtimet.

Huoneistot on varusteltu laadukkailla ja aikaa kestävillä pintamateriaaleilla. Asuntojen sisäseinien pääväri on valkoinen, kaksi asunnon seinistä on maalattu tehosteväreillä. Yksiöissä tehostevärinä on vaalea siniharmaa ja kaksioissa vaalea beigenharmaa sävy. Asuinhuoneiden lattiapäällysteenä on tammikuvioinen vinyylilankku. Pesuhuoneiden ja wc-tilojen lattiat on laatoitettu keraamisilla laatoilla.

Keittiön varustukseen kuuluu keraaminen liesi ja liesikupu, astianpesukone sekä jää-pakastinkaappi.

Pesuhuoneissa on valaisinpeilikaappi, pesuallas ja allaslaatikosto sekä pyykkikaappi. Pesuhuoneessa on tila- ja liitäntävaraus 60 cm leveälle pyykinpesukoneelle.

DNA:n 50 Mbit/s laajakaista sisältyy vuokraan. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk ja tasataan kaksi kertaa vuodessa. Lemmikit ovat tervetulleita.

Talon tiedot

Sijainti
Friisinmäenaukio 7, Kilo-Friisinmäki, 02600 Espoo
Asuntojen lukumäärä
25
Energialuokka
B2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Espoo

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 75000 € group 94000 € groups 125000 € 4x person 135000 € 5x person 145000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Vapaita kaksioita Espoo

Kahden ensimmäisen kuukauden vuokra -50 %

Piilipuuntie 7

02250 Espoo

55,5 m², 2H+K , 3. krs 917 €/kk

Kahden ensimmäisen kuukauden vuokra -50 %

Klariksentie 2

02250 Espoo

59 m², 2H+K , 5. krs 953 €/kk

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.