Pohjakuva

Huvilinnanmäki 7

Leppävaara, 02600 Espoo

Tyyppi
3H+KT+S
Pinta-ala
70 m²
Vuokra
1166 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Sijaintikerros:
2

Talossa on hissi. Huoneistossa oma sauna. Asunnossa on parveke.

Kohteen tiedot

Raikkaanvärinen kerrostalo sijaitsee erinomaisten palveluiden ulottuvilla Leppävaarassa, aivan kauppakeskus Sellon vieressä. Hyvät julkiset kulkuyhteydet Leppävaaran asemalta junalla ja busseilla. Myös Kehä 1 kulkee aivan vieressä. Päiväkoti sekä ala- ja yläkoulut ovat lähellä.

Kadunpuoleinen julkisivu on osa katua rajaavaa rakennusmuuria. Kerrostalon lisäksi kohteeseen kuuluu sisäspihan kahden huoneiston erillistalo, joka liittyy olemassa olevaan pientaloalueeseen. Pihatason asunnoilla on kadun varressa erillinen työtila, joka liittyy asuntoon sisäportaalla. Asukkaiden käytössä on maksuton pesutupa kuivaushuoneineen ja mankeleineen.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Huvilinnanmäki 7, Leppävaara, 02600 Espoo
Asuntojen lukumäärä
34
Energialuokka
D2007
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Espoo

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 75000 € group 94000 € groups 125000 € 4x person 135000 € 5x person 145000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Vapaita kolmioita Espoo

Nuorisoasunto

Ullantorppa 2

02750 Espoo

67 m², 3H+K , 7. krs 1081 €/kk

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.