Pohjakuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva

Kalastajanmäki 3

Matinkylä, 02230 Espoo

Tyyppi
2H+K+S
Pinta-ala
54,5 m²
Vuokra
890 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Vapaa
Kerros:
1

Talossa on hissi. Huoneistossa oma sauna. Asunnossa on lasitettu parveke.

Kohteen tiedot

Matinkylän Tiistilässä sijaitsevien rauhallisten, punatiiliverhoiltujen kerrostalojen suojaisalla sisäpihalla on leikkipaikka lapsille. Matkaa lähimpään päiväkotiin sekä ala- ja yläkouluihin on vain muutama sata metriä. Kauppakeskus Iso Omena sekä Matinkylän metroasema ovat noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä. Länsiväylälle matkaa vain noin kilometrin verran.

Alueella on erinomaiset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Matinkylän keskustassa on jää- ja palloiluhallit ja meri tarjoaa mahdollisuuden uintiin sekä veneilyyn.

Asukkaiden yhteiskäytössä on maksuton pesutupa kuivaushuoneineen.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Kalastajanmäki 3, Matinkylä, 02230 Espoo
Asuntojen lukumäärä
69
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Kuntosali
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Espoo

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 81000 € group 101000 € groups 135000 € 4x person 145000 € 5x person 155000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Muita vapaita kaksioita paikasta Espoo

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.