Pohjakuva

Peipontie 6-8

Gammelbacka, 06400 Porvoo

Tyyppi
2H+K
Pinta-ala
57 m²
Vuokra
708 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Sijaintikerros:
2

Asunnossa on lasitettu parveke.

Kohteen tiedot

Porvoon Gammelbackassa osoitteessa Peipontie 6-8 sijaitseva vuokratalo on Koti kuntoon -remontoitu sisätiloiltaan uutta vastaavaan kuntoon vuonna 2023. Asuntojen seinät on maalattu, lattiat vaihdettu kestävään ja tyylikkääseen vinyylilankkuun sekä kodinkoneet ja vesikalusteet uusittu. Itse talo on rakennettu vuonna 1966. Muita tehtyjä remontteja ovat perusparannus 1994 ja julkisivuremontti vuonna 2011.

Yhteistilojen puolesta vuokraan sisältyy maksuton pesutupa ja kuivaushuone, asuntokohtaiset irtaimistovarastot sekä erillinen ulkoiluvälinevarasto. Varattavissa on lenkkisaunavuorojen lisäksi oma maksullinen saunavuoro. Kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet.

Talo on kokonaan savuton. Taloon on varallisuusrajat.

Gammelbacka asuinalueena

Porvoon Gammelbacka on tunnettu rauhallisesta ja viehättävästä ympäristöstään, jossa voit nauttia hiljaisuudesta ja luonnonläheisestä ympäristöstä. Alue on ympäröity luonnolla, mukaan lukien metsät ja meri. Erityisesti ulkoilua, lenkkeilyä, pyöräilyä tai muita luontoaktiviteetteja arvostaville Gammelbacka on viihtyisä asuinalue.

Asuinalue sijaitsee lähellä Porvoon keskustaa, mikä tekee palveluiden ja kauppojen saavutettavuudesta helppoa. Keskusta tarjoaa näkemistä ja tekemistä, sillä Porvoo on tunnettu kulttuuristaan, taiteestaan ja historiastaan.

Gammelbacka on suhteellisen pieni alue, josta pääset liikkumaan helposti autolla niin Porvoon keskustaan kuin esimerkiksi pääkaupunkiseudun suuntaan. Gammelbackan asuinaluetta pidetään yhteisöllisenä ja viihtyisänä paikkana asua.

Peipontie 6-8 asunnot

Asuntoja on 102. Ne ovat kooltaan 33-74,5 m2. Talossa on yksiöitä, kaksioita ja kolmioita niin yksin asuvien, pariskuntien kuin lapsiperheidenkin tarpeisiin. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Kaikkien asuntojen varusteluun kuuluu astianpesukone ja keraaminen liesi. Kylpyhuoneessa on tyylikäs laatoitus ja tilaa pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Kaikissa parvekkeissa on lasitus ja ikkunoissa sälekaihtimet. Lattiat ovat helppohoitoista vinyylilankkua.

Vuokraan sisältyy vesi, 50 Mbit/s internet-yhteys ja pesutuvan käyttö.

Talon tiedot

Sijainti
Peipontie 6-8, Gammelbacka, 06400 Porvoo
Asuntojen lukumäärä
102
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Porvoo

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 64000 € group 84000 € groups 108000 € 4x person 130000 € 5x person 135000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Vapaita kaksioita Porvoo

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.