Pohjakuva

Hiirakkokuja 8

Hakunila, 01200 Vantaa

Tyyppi
2H+K
Pinta-ala
62 m²
Vuokra
981 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Sijaintikerros:
1

Talossa on hissi. Asunnossa on lasitettu parveke.

Kohteen tiedot

Kahden ensimmäisen kuukauden vuokra -50 %. Koskee tämän talon valittuja kaksioita. Katso lisää m2kodit.fi/50kodit.

Vuonna 2015 vuoden kaupunginosaksi valitussa Hakunilassa asut monipuolisten harrastusmahdollisuuksien ympäröimänä. Alueella on useita päiväkoteja, eri asteisia kouluja ja muita palveluita mm. sosiaali- ja terveyskeskus sekä neuvola unohtamatta päivittäistarvarakauppoja. Hyvät yhteydet pääväylille ja kattava julkinen liikenne takaavat helpon liikkumisen. Lisäksi suunnitteilla on pikaraitiotie Tikkurilan suuntaan. Kohde sijaitsee HSL:n vyöhykkeellä C.

Hakunilassa sijaitsee myös suosittu urheilupuisto, josta löytyvät monipuoliset puitteet liikkumiseen, mm. lenkkipolut, hiihtoladut ja -stadion, uimahalli, kuntosali, skeittipuisto yms. Suurhakunilan alueeltä löytyy myös suosittu ulkoilualue Kuusijärvi, jossa voi käydä mm. uimassa, ulkoilemassa sekä rantasavusaunomassa. Lähellä sijaitsevat myös Sipoonkorven kansallispuisto sekä Håkansbölen kartanoalue.

Hiirakkokuja 8 on 1970 valmistunut 5-kerroksinen hissillinen talo, jossa asukkaiden yhteiskäytössä on talosauna, maksuton pesutupa sekä kuivaushuone ja sijaitsee Hakunilassa monipuolisten harrastusmahdollisuuksien lähellä. 75 kotia soveltuvat hyvin erilaisiin elämäntilanteisiin lähtien 31 m2:n yksiöstä 79 m2:n kolmioon.

Vuonna 2015 täydellisen perusparannuksen kokenut Hiirakkokuja 8:n keittiöt ovat raikkaan valkoiset, jota tehostaa työtason kotoisa ja lämmin tammen sävy. Lasitetut parvekkeet kaksioissa ja kolmioissa tuovat lisää tilan tuntua. Asuntojen värimaailma on vaalea, joka luo hyvän pohjan monen tyylisille sisustuksille. Pohjaratkaisut ovat selkeitä 70-luvun tyyliin. Luonnonvaloa riittää isojen ikkunapintojen ansiosta. Isompien kaksioiden ja kolmioiden erilliseen keittiöön mahtuu hyvin ruokailuryhmä. Kaksioista ja kolmioista löytyy myös vaatehuoneet säilytystä ja järjestystä helpottamaan.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Hiirakkokuja 8, Hakunila, 01200 Vantaa
Asuntojen lukumäärä
75
Energialuokka
E2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Ulkoiluvälinevarastot
Kylmäkellaritilat
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Vantaa

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 55000 € group 69000 € groups 92000 € 4x person 102000 € 5x person 112000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Vapaita kaksioita Vantaa

Kahden ensimmäisen kuukauden vuokra -50 %

Hiirakkokuja 8

01200 Vantaa

62 m², 2H+K , 2. krs 991 €/kk

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.