Pohjakuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva

Saagatie 6

Hakunila, 01200 Vantaa

Tyyppi
3H+K
Pinta-ala
77 m²
Vuokra
1220 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Vapautuu:
1.5.2024
Sijaintikerros:
1

Kohteen tiedot

Vuonna 2015 vuoden kaupunginosaksi valitussa Hakunilassa asut monipuolisten harrastusmahdollisuuksien ympäröimänä. Alueella on useita päiväkoteja, eri asteisia kouluja ja muita palveluita mm. sosiaali- ja terveyskeskus sekä neuvola unohtamatta päivittäistarvarakauppoja. Hyvät yhteydet pääväylille ja kattava julkinen liikenne takaavat helpon liikkumisen. Lisäksi suunnitteilla on pikaraitiotie Tikkurilan suuntaan. Kohde sijaitsee HSL:n vyöhykkeellä C.

Hakunilassa sijaitsee myös suosittu urheilupuisto, josta löytyvät monipuoliset puitteet liikkumiseen, mm. lenkkipolut, hiihtoladut ja -stadion, uimahalli, kuntosali, skeittipuisto yms. Suurhakunilan alueeltä löytyy myös suosittu ulkoilualue Kuusijärvi, jossa voi käydä mm. uimassa, ulkoilemassa sekä rantasavusaunomassa. Lähellä sijaitsevat myös Sipoonkorven kansallispuisto sekä Håkansbölen kartanoalue.

Saagatie 6 on kolmioista koostuva lapsiperheiden suosima 1990-luvulla valmistunut rivitalo viihtyisällä pientaloalueella Hakunilan monipuolisten palvelujen tuntumassa. Kolmioissa on kaksitasoinen pohjaratkaisu ja osittain katettu piha. Erillisessä huoltorakennuksessa on maksuton pesutupa yhteiskäytössä Saagatie 1-2:n ja 5:n kanssa.

Talossa on tehty Koti kuntoon -remontti vuonna 2018. Huoneistojen keittiöt, kylpyhuoneet ja lattiamateriaalit on uusittu sekä seinät ja katot maalattu. Varustukseen on lisätty astianpesukone.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Saagatie 6, Hakunila, 01200 Vantaa
Asuntojen lukumäärä
39
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Vantaa

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 55000 € group 69000 € groups 92000 € 4x person 102000 € 5x person 112000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Vapaita kolmioita Vantaa

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.