Pohjakuva

Norkkokuja 3,4

Viikki, 00790 Helsinki

Tyyppi
1H+KT
Pinta-ala
26 m²
Vuokra
735 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Sijaintikerros:
2

Talossa on hissi. Asunnossa on parveke.

Kohteen tiedot

Osoitteessa Norkkokuja 3, 4, Viikin Latokartanossa, sijaitsee vuonna 2001 valmistunut kerrostalo. Nämä asunnot sopivat hyvin heille, jotka etsivät kotia yksin, yhdessä tai perheen kanssa. Lähikauppa palvelee samassa rakennuksessa. Hyvä sijainti koulujen lähellä houkuttelee lapsiperheitä. Vieressä sijaitsevalta Viikinsuoralta pääsee pian kulkemaan nykyisten yhteyksien lisäksi Raide-Jokerilla sekä Itäkeskuksen palveluiden äärelle että Espoon Leppävaaran kautta aina Keilaniemeen asti.

Asukkaiden iloksi talosta löytyy asukastila, jossa voi järjestää niin asukkaiden yhteisiä kuin omiakin tilaisuuksia. Säilytystilojen puolesta asukkaita palvelevat asuntokohtaiset irtaimistovarastot, lastenvaunuvarasto ja ulkoiluvälinevarasto. Saunavuorot ovat varattavissa talosaunasta. Pyykinpesu onnistuu asukkaiden käytössä olevassa maksuttomassa talopesulassa kuivaushuoneineen.

Tupakointi on kielletty kaikissa kiinteistön sisätiloissa. Taloon on varallisuusrajat. 

Viikin Latokartano asuinalueena

  Latokartanossa voit ulkoilla, kävellä ja pyöräillä luonnon keskellä aivan kodin lähellä. Viikin Latokartano sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä, jossa on paljon viheralueita, puistoja ja metsiä. Myös lähellä sijaitseva Viikin luonnonsuojelualue tarjoaa mahdollisuuden nauttia luonnosta ja ulkoilusta.

Latokartano on hyvin liikennöity alue, josta pääsee helposti liikkumaan eri puolille kaupunkia. Julkisen liikenteen palvelut ovat kattavat ja alueella on myös hyvät pyöräilyreitit.

Viikki on tunnettu Helsingin yliopiston Viikin kampuksesta, joka tarjoaa monipuolisia koulutusmahdollisuuksia. Alueella on myös hyvät päiväkodit ja koulut, jotka tekevät alueesta suositun lapsiperheiden keskuudessa.

Lähikaupat helpottavat arkea, suuremmat kaupat ovat nekin kävelymatkan päässä Viikin Prisman palvellessa aivan Viikin kirjaston vieressä. Viikistä pääset nopeasti sekä Lanternaan että kauppakeskus Itikseen tai toiseen suuntaan lähtiessä Malmin Novalle, jossa on monia ostosmahdollisuuksia.

Latokartano on viihtyisä ja yhteisöllinen alue, jossa järjestetään erilaisia tapahtumia ja toimintaa alueen asukkaille.

Norkkokuja 3, 4 asunnot

  Asuntoja on yhteensä 61. Ne ovat kooltaan 26—93,5 m2. Norkkokujan asunnot ovat yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen asuntoja sopien niin yksinasuvien, pariskuntien kuin eri kokoisten perheiden tarpeisiin. Lemmikit ovat tervetulleita. 

Asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Lattiamateriaalina on joko helppohoitoinen laminaatti tai muovimatto. Kylpyhuoneet on laadoitettu.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s internet-yhteys sisältyvät vuokraan.

Talon tiedot

Sijainti
Norkkokuja 3,4, Viikki, 00790 Helsinki
Asuntojen lukumäärä
61
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Helsinki

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 93000 € group 133000 € groups 216000 € 4x person 221000 € 5x person 226000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Vapaita yksiöitä Helsinki

Otonkuja 4

00870 Helsinki

28 m², 1H+KT , 3. krs 654 €/kk

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.