Pohjakuva

Postiljooninkatu 1

Pohjois-Pasila, 00240 Helsinki

Tyyppi
2H+KT
Pinta-ala
48 m²
Vuokra
929 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Sijaintikerros:
7

Talossa on hissi. Asunnossa on lasitettu parveke.

Kohteen tiedot

Nopeasti kehittyvään Pohjois-Pasilan Postipuistoon valmistui syksyllä 2021 M2-Kotien 8-kerroksinen kerrostalo. Pohjois-Pasila on uusi, urbaani asuinalue, jossa on erinomaiset ulkoilumahdollisuudet. Kivenheiton päässä sijaitseva keskuspuisto tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen liikuntaan vuoden ympäri. Postipuiston alueen teemana on yhteisöllisyys ja alueelle rakennetaan kaikkien talojen asukkaiden käyttöön yhteistilarakennus.

Koko Pohjois-Pasilan läpi Ilmalan asemalta Käpylän asemalle kulkee kaksi kilometriä pitkä kävelykatu Kustinpolku. Kustinpolun varrelle rakentuu myös julkinen tila oleskeluun ja ajanviettoon. Alueelle on myös suunnitteilla raitiotie. Ennen raitiotietä aluetta palvellaan bussilinjoilla, joilla pääsee esimerkiksi Ilmalan ja Käpylän juna-asemille. Alueelle on tulossa kaksi päiväkotia ja koulu. Postiljooninkadulle on tulossa myös päivittäistavarakauppa.

M2-Kotien talo sijaitsee Metsäläntien ja Postiljooninkadun kulmassa. Asuntoja on 62 - yksiöitä, kaksioita sekä neliöitä. Asunnot ovat kooltaan 30-89 m². Talon katolla on aurinkopaneelit lisäenergian lähteenä.

Huoneistot on varusteltu laadukkailla pintamateriaaleilla. Jokaisessa huoneistossa on astianpesukone, liesituuletin, laminaattilattia ja laatoitettu kylpyhuone, jossa on paikka pyykinpesukoneelle sekä kuivausrummulle. Asuntojen ikkunoissa ja ikkunaovissa on sälekaihtimet. Kaikissa asunnoissa on myös lasitettu parveke tai terassi.

Yhteistilat sijoittuvat pääosin katutasoon, jossa on mm. postieteinen, pesula, lastenvaunuvarasto ja kerhohuone. Sauna ja saunatupa ovat ullakkokerroksessa. Asuntoihin kuuluu irtaimistovarastot.

Asunnot ja yhteistilat ovat esteettömiä. Porrashuoneeseen on esteettömät sisäänkäynnit niin kadulta, pysäköintihallista kuin pihan tasoltakin. Oleskelu- ja leikkipiha on esteetön yhteisten alueiden ja kulkureittien osalta. Talolla on 16 pysäköintioikeutta, jotka sijaitsevat pysäköintihallissa. Kaikki autopaikat ovat nimeämättömiä yhteiskäyttöpaikkoja. Talosta löytyy myös runsaasti tilaa polkupyörien säilytykseen, joille on oma pesupiste.

Vuokraan sisältyy DNA:n 50 Mbit/s laajakaista. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk ja se tasataan kaksi kertaa vuodessa kulutuksen mukaan. Saunavuorot ovat varattavissa sähköisen varausjärjestelmän kautta. Saunavuoro maksaa 5 €/kerta. Lemmikit ovat tervetulleita. Talo on savuton, tupakointi on kielletty kiinteistön sisätiloissa, sekä parvekkeilla ja terasseilla.

Talon tiedot

Sijainti
Postiljooninkatu 1, Pohjois-Pasila, 00240 Helsinki
Asuntojen lukumäärä
61
Energialuokka
A2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Helsinki

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 93000 € group 133000 € groups 216000 € 4x person 221000 € 5x person 226000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Vapaita kaksioita Helsinki

Kahden ensimmäisen kuukauden vuokra -50 %

Von Daehnin katu 11

00790 Helsinki

51 m², 2H+K , 2. krs 977 €/kk

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.