Pohjakuva

Soittajantie 4B

Kannelmäki, 00420 Helsinki

55+
Tyyppi
3H+KK
Pinta-ala
65 m²
Vuokra
1164 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Sijaintikerros:
2

Talossa on hissi. Asunnossa on lasitettu parveke.

Kohteen tiedot

Tämän viihtyisän talon asunnot on tarkoitettu yli 55-vuotiaille hakijoille. Talo sijaitsee aivan Kannelmäen juna-aseman läheisyydessä ja kauppakeskus Kaari monipuolisine palveluineen on kiven heiton päässä.

Kaikissa asunnoissa on laminaattilattiat, lasitetut parvekkeet, ovipuhelin -ja palovaroitinjärjestelmä sekä automaatiinen sammutuslaitteisto. Talossa on myös hissi. Talon yhteisissä tiloissa on saunaosasto, kerhotila ja ilmainen pesutupa kuivaushuoneineen. Vesi ja 50 Mbit/s DNA laajakaista sisältyvät vuokraan.

Vieressä sijaitsevasta Validia-palvelutalosta asukkaat voivat halutessaan ostaa tarvitsemiaan ateria-, hoiva-, kodinhoito- ja turvapalveluja sekä osallistua palvelutalon järjestämään päivä- ja virkistystoimintaan.

Talossa on varallisuusrajat. Huomioittehan, että asuntonäyttö järjestetään vain asuntotarjouksen saaneelle hakijakunnalle.

Talon tiedot

Sijainti
Soittajantie 4B, Kannelmäki, 00420 Helsinki
Asuntojen lukumäärä
29
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Helsinki

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 93000 € group 133000 € groups 216000 € 4x person 221000 € 5x person 226000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Vapaita kolmioita Helsinki

Otonkuja 4

00870 Helsinki

66 m², 3H+KT , 3. krs 1135 €/kk

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.