Pohjakuva

Lyyrapyrstö 2

Hervantajärvi, 33720 Tampere

Tyyppi
4H+KT
Pinta-ala
87,5 m²
Vuokra
1200 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Sijaintikerros:
5

Talossa on hissi. Asunnossa on lasitettu parveke.

Kohteen tiedot

Tampereen Hervantajärvelle osoitteeseen Lyyrapyrstö 2 valmistui elokuussa 2023 5-kerroksinen vuokratalo. Talossa on yhteensä 93 asuntoa. Tampereen eteläisimmässä kaupunginosassa on luonto lähellä ja keskustaan pääsee hyvien liikenneyhteyksien ansiosta hetkessä. Asuntojen tehokkaista pohjaratkaisuista ei hukkaneliöitä löydy ja ne palvelevat niin yksinasuvia kuin lapsiperheitäkin.

Tarjolla on erinomaiset yhteistilat, sillä vuokraan sisältyy pesutuvan sekä kuivaushuoneen lisäksi asukkaiden käyttöön suunniteltu asukastila. Asukastilan yhteydessä on kolme erillistä työtilaa, joita voi varata esimerkiksi etätyöskentelyä varten. Asukastilan yhteydessä on myös erillinen pesupaikka, missä esimerkiksi pyörä tai lemmikin tassut on helppo pestä ulkoilun jälkeen. Talossa on kaksi erillistä talosaunaa. Talosaunat ovat varattavissa sähköisen varausjärjestelmän kautta. Kaikki yhteistilat sijaitsevat talon maantasokerroksessa.

Asukkailla on käytössään asuntokohtaiset irtaimistovarastot sekä lastenvaunuvarastot. Ulkoiluvälinevarastot sijaitsevat erillisissä piharakennuksissa. Yhteistä aikaa voi viettää talon sisäpihalla, mistä löytyy grillikatos ja lasten leikkipaikka. Sisäpihan puolelta aukeaa vehreä metsänäkymä.

Autoilijoille löytyy yhteensä 38 pysäköintipaikkaa, joista 38 kpl on lämmitystolpallisia autopaikkoja. Pysäköintipaikoista 6 kpl soveltuu sähköauton lataukseen.

Talon asukastilan terassilla ja sisäpihalla on viisi taidepöytää. Taidepöydät ovat nykytaiteilijoiden Tellervo Kalleisen ja Oliver Kochta-Kalleisen suunnittelemia ja ne kantavat nimeä Oodi Y:lle.

Talo on kokonaan savuton. Taloon on varallisuusrajat.

Hervantajärvi asuinalueena

Hervantajärvellä asut lähellä luontoa, mutta vain 20 minuutin raitiovaunumatkan päässä Tampereen keskustan palveluista. Raitiovaunun päätepysäkki sijaitsee muutaman sadan metrin päässä talosta. Luonnossa liikkujille alue tarjoaa erinomaiset puitteet, sillä Hervantajärven alueella on kaksi luonnonsuojelualuetta ja järveä uimarantoineen.

Opiskelijoille Hervantajärven asuinalue on erinomainen valinta, sillä vieressä sijaitsevassa kaupunginosassa Hervannassa sijaitsee Tampereen yliopiston kampus ja Poliisiammattikorkeakoulu. Hervannassa on myös kauppakeskus Duo, ala- ja yläkouluja, lukio, jäähalli, uimahalli ja yleisurheilukenttä. Kattavat palvelut ovat siis vain kivenheiton päässä Hervantajärven asukkaista.

Lyyrapyrstö 2:n asunnot

Talossa 93 asuntoa. Ne ovat kooltaan 30,5-88 m2. Talossa on yksiöitä, kaksioita ja suurempia kolmen ja neljän huoneen asuntoja niin yksin asuvien, pariskuntien kuin lapsiperheidenkin tarpeisiin. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Asumiseen on tarjolla hyvin suunniteltuja ratkaisuja sekä mukavuutta, materiaaleissa on kiinnitetty huomiota toimivuuteen. Asunnon lattiat ovat tyylikästä ja helppohoitoista laminaattia. Keittiö on varustettu keraamisella liedellä ja astianpesukoneella. Keittiön vakiovarusteena on jääpakastinkaappi. Kylpyhuoneessa on tyylikäs keraaminen laatoitus ja tilaa pyykinpesukoneelle. Osassa asuntoja on myös tilaa kuivausrummulle. Kylpyhuoneissa on myös lattialämmitys.

Asunnossa on lasitettu parveke, joka suuntautuu kaakkoon. Ikkunat ovat kaakkoon, lounaaseen sekä luoteeseen. Ikkunoissa ja ikkunaovissa on sälekaihtimet. Asunnossa on erillinen wc.

Vuokraan sisältyy 50 Mbit/s internet-yhteys. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk ja se tasataan kaksi kertaa vuodessa kulutuksen mukaan. Saunavuorot ovat varattavissa sähköisen varausjärjestelmän kautta. Saunavuoro maksaa 5 €/kerta.

Talon tiedot

Sijainti
Lyyrapyrstö 2, Hervantajärvi, 33720 Tampere
Asuntojen lukumäärä
93
Energialuokka
A2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Huoneistovarastot
Lastenvaunuvarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Tampere

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 61000 € group 76000 € groups 97000 € 4x person 107000 € 5x person 117000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.
Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.