Pohjakuva

Oravapiha 2

Vanhatalo, 15870 Hollola

Nuorisoasunto
Tyyppi
2H+KT
Pinta-ala
45 m²
Vuokra
607 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Sijaintikerros:
1

Asunnossa on terassi.

Kohteen tiedot

Talo on nuorille suunnattu. Asukkaaksi voidaan valita 18-29 -vuotiaita. Asua voi 35-vuotiaaksi.

Hollonhovi on kodikas rivitalokohde Hollolan kuntakeskuksen eteläpuoleisella väljästi rakennetulla vehreällä pientaloalueella. Kohde koostuu kahdeksasta erillisestä rakennuksesta. Talot ovat valmistuneet vuosina 1995 ja 1996. Asunnot ovat erikokoisia yksiöitä ja kaksioita ja kaikissa on oma varastotila etuoven läheisyydessä. Terassi/kuisti on sekä etu- että takapihan puolella suuressa osassa kodeista. Osa asunnoista sijaitsee toisessa kerroksessa, joissa pihan sijaan on parveke. Hollolan kaupalliset ja kunnalliset palvelut ovat noin 1 km:n päässä ja Lahteen on noin 8 km:n matka. Omalla autolla liikkuville hyvät yhteydet pääväylien läheisyydessä ja julkinen liikenne Lahteen päin toimii kohtalaisesti.

Hollola on Lahden kylkeen kasvanut noin 23 800 asukkaan vireä kunta. Hollolan kunnan alueella on paljon järviä ja upea luonto. Kunnalliset ja kaupalliset palvelut ovat keskittyneet suurimman taajaman Salpakankaan lähialueille, jossa Hollonhovikin sijaitsee. Lisäksi alueelta löytyvät Messilän laskettelukeskus, golfkenttä, jää- ja uimahalli sekä Heinsuon urheilukeskus, joten liikuntamahdollisuudet ovat hyvät niin ulkona kuin sisällä.

Vesimaksu 28 €/henk/kk

Talon tiedot

Sijainti
Oravapiha 2, Vanhatalo, 15870 Hollola
Asuntojen lukumäärä
30
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ei.

Sijainti

Google maps
Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.