Pohjakuva

Tienhaarankuja 10

Mustamännistö, 05820 Hyvinkää

Tyyppi
2H+KK
Pinta-ala
46 m²
Vuokra
603 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Sijaintikerros:
2

Kohteen tiedot

Tienhaarankuja 10 sijaitsee Hyvinkään Mustamännistön alueella. Mustamännistössä voit aistia historian havinaa. Tienhaarankujan talot ovat pääasiassa ajalleen tyypillisiä 40–50 -luvuilla alunperin VR:n henkilökunnalle rakennettuja taloja. Taloon on tehty Koti Kuntoon -remontti vuonna 2018. Pihoilla kasvaa vanhoja mäntyjä, joista alueen nimikin juontuu.

Alueelta löytyy Hämeenkadun peruskoulu ja Kaupunkisillan päiväkoti sekä K-market lähikauppa, keskustan palvelut ovat noin kolmen kilometrin päässä.

Asukkaiden yhteisessä käytössä ovat sauna sekä huoneistokohtaiset irtaimistovarastot. Myös maksuton pesutupa on käytössä ja sijaitsee viereisessä talossa. Vesi ja Elisan 50 Mbit/s -laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita. Talo on hissitön.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen: m2kodit.fi/hakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Tervetuloa Hyvinkäälle!

Talon tiedot

Sijainti
Tienhaarankuja 10, Mustamännistö, 05820 Hyvinkää
Asuntojen lukumäärä
15
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Hyvinkää

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 60500 € group 77000 € groups 99000 € 4x person 121000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Vapaita kaksioita Hyvinkää

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.