Pohjakuva

Vesitorninkatu 7

Mustamännistö, 05820 Hyvinkää

Tyyppi
2H+K
Pinta-ala
62,5 m²
Vuokra
673 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Sijaintikerros:
4

Talossa on hissi.

Kohteen tiedot

Hyvinkään Mustamännistön alueella sijaitseva Vesitorninkatu 7 on vuonna 1950 valmistunut vuokratalo, jossa on yhteensä 24 asuntoa. Talossa on viihtyisiä yksiöitä, kaksioita ja kolmen huoneen asuntoja hyvillä pohjaratkaisuilla.

Perinteikkäässä ja viihtyisässä Mustamännistössä sijaitseva hissillinen kerrostalo on perusparannettu vuonna 1992. Tarjolla on erinomaiset yhteistilat, sillä asukkaiden käytössä on saunan ja talopesulan lisäksi asukastila ja oma kuntosali. Talossa on myös asuntokohtaiset irtaimistovarastot, erillinen ulkoiluvälinevarasto ja lastenvaunuvarasto.

Mustamännistö asuinalueena

Idyllinen Mustamännistö sijaitsee vain kiven heiton päässä Hyvinkään keskustan palveluista. Alueella on runsaasti omakotitaloasutusta kerrostalojen lisäksi. Puistomainen ja rauhallinen ympäristö tarjoaa loistavat puitteet ulkoilulle ja alueella on hyvät kävely- ja pyörätiet. Alueelta löytyy myös peruskoulu ja päiväkoti sekä oma lähikauppa.

Reilun 46 000 asukkaan Hyvinkäältä löytyy kattavien peruspalveluiden lisäksi harrastusmahdollisuuksia ja kulttuurielämää jokaiseen makuun. Keskustassa sijaitsevassa kauppakeskus Willassa on yli 100 liikettä ja ravintolaa. Rautatieasemalta voi hypätä junaan, joka on alle tunnissa Helsingin keskustassa.

Vesitorninkatu 7:n asunnot

Asuntoja on 24. Ne ovat kooltaan 36,5–64 m2. Talossa on yksiöitä, kaksioita ja kolmen huoneen asuntoja niin yksin asuvien, pariskuntien kuin lapsiperheidenkin tarpeisiin. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Vuokraan sisältyy 50 Mbit/s internet-yhteys, vesi ja talopesulan käyttö. Talossa on sauna, josta asukkaat voivat varata saunavuoroja.

Täytäthän asuntohakemuksen hakeaksesi tätä asuntoa. Asuntonäyttö järjestetään vain asuntotarjouksen saaneelle hakijalle.

Talon tiedot

Sijainti
Vesitorninkatu 7, Mustamännistö, 05820 Hyvinkää
Asuntojen lukumäärä
24
Energialuokka
F2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Kuntosali
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Hyvinkää

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 60500 € group 77000 € groups 99000 € 4x person 121000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Vapaita kaksioita Hyvinkää

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.