Pohjakuva

Lintulammenkatu 11

Jaakkola, 04250 Kerava

Nuorisoasunto
Tyyppi
2H+KK
Pinta-ala
48,5 m²
Vuokra
725 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Sijaintikerros:
3

Talossa on hissi. Asunnossa on parveke.

Kohteen tiedot

Talo on nuorille suunnattu. Asukkaaksi voidaan valita 18-29 -vuotiaita. Asua voi 35-vuotiaaksi.

Lintulammenkatu 11 on 5-kerroksinen talo, jossa on 44 asuntoa. Kohteen kodit ovat yksiöitä ja kaksioita, joissa kaikissa on parveke. Asunnoissa on käytännölliset ja toimivat pohjaratkaisut. Kohteesta on noin 1 km:n kävelymatka Keravan juna-asemalle ja keskustan palveluihin. Lähikauppa on noin 500 m:n päässä.

Keravan vilkas ja kasvava kaupunki kuuluu Helsingin metropolialueeseen ja sijaitsee hyvien yhteyksien äärellä pääradan varressa. Junamatka Helsingin rautatieasemalle kestää vuorosta riippuen noin puoli tuntia. Keravalla on asukasmäärään nähden paljon työpaikkoja ja teollisuutta. Tiiviisti rakennetussa keskustassa on viihtyisiä kävelykatuja kivijalkakauppoineen, kauppakeskus ja kivasti ravintoloita. Kaikki tarvittavat palvelut ja kaupat löytyvät läheltä. Keravassa on valloittavan pikkukaupungin tuntua!

Vesimaksu 23 €/henk/kk

Talon tiedot

Sijainti
Lintulammenkatu 11, Jaakkola, 04250 Kerava
Asuntojen lukumäärä
44
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Kerava

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 60500 € group 77000 € groups 99000 € 4x person 121000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5500 € henkilöä kohden.

Vapaita kaksioita Kerava

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.