Pohjakuva

Viljo Sohkasen katu 4

Jokiniemi, 01370 Vantaa

Tyyppi
2H+KK
Pinta-ala
40 m²
Vuokra
793 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Sijaintikerros:
2

Asunnossa on parveke.

Kohteen tiedot

Jokiniemen kaupunginosa sijaitsee Tikkurilan naapurina pääradan itäpuolella. Alue on vahvassa yhteydessä sekä Tikkurilaan että Hiekkaharjuun ja niiden juna-asemat sijaitsevatkin virallisesti Jokiniemen puolella.

Jokiniemessä sijaitsee myös päiväkoteja, Dickursby skola ja Jokiniemen koulu, Tikkurilan lukio sekä Hiekkaharjun urheilupuisto ja golfkenttä. Myös Hiekkaharjun kirjasto sijaitsee Jokiniemessä. Ammattiopisto Varian toimipiste on urheilupuiston naapurissa.

Alueella sijaitsee myös Vantaan Näyttämön teatteri Navethalia.Jokiniemen eteläosassa sijaitsee Maatalouden tutkimuskeskuksen historiallinen Jokiniemen koelaitos. Alueelta on löydetty myös yksi Suomen laajimmista kivikautisista asuinpaikoista ja sinne on perustettu Muinaispuisto.

Kokonaisuudeltaan Jokiniemi on rauhallinen ja paikoin jopa maalaismainen kaupunginosa, mutta Tikkurilan monipuoliset palvelut ovat vain kävelymatkan päässä. Alue kuuluu HSL:n vyöhykkeeseen C.

Viljo Sohkasen katu 4 on kahdesta 1990 luvulla valmistuneesta rakennuksesta koostuva kolmikerroksinen, hissitön kerrostalo. Talossa on sekä tilavia perheasuntoja, että viihtyisiä kaksioita. Kaikissa asunnoissa parveke tai terassi. Talossa on maksuton pesutupa.

Talossa on tehty Koti kuntoon -remontti vuonna 2019. Huoneistojen keittiöt, kylpyhuoneet ja lattiamateriaalit on uusittu sekä seinät ja katot maalattu. Varustukseen on lisätty astianpesukone.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Viljo Sohkasen katu 4, Jokiniemi, 01370 Vantaa
Asuntojen lukumäärä
68
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Vantaa

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 55000 € group 69000 € groups 92000 € 4x person 102000 € 5x person 112000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Vapaita kaksioita Vantaa

Sorakuja 5

01350 Vantaa

44,5 m², 2H+KK , 1. krs 831 €/kk

Kahden ensimmäisen kuukauden vuokra -50 %

Tammistonkatu 11

01520 Vantaa

55 m², 2H+K+S , 4. krs 1097 €/kk

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.