Pohjakuva

Pesätie 4

Kaakkuri, 90420 Oulu

Tyyppi
2H+K
Pinta-ala
55 m²
Vuokra
711 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Sijaintikerros:
4

Talossa on hissi. Asunnossa on parveke.

Kohteen tiedot

Kaakkurin rauhallisella alueella on monipuolisia palveluita. Muun muassa koulut, kirjasto, terveysasema ja kaupat ovat kävelymatkan päässä. Jatkuvasti kehittyvällä alueella on myös mainiot ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Hyvät liikenneyhteydet ympäri Oulua ja lähin linja-autopysäkki on melkein pihapiirissä.

Pesätie 4 nelikerroksinen hissillinen kerrostalo. Pihapiiri on kesäisin vehreä ja viihtyisä, lapsille on erinomaiset leikkipaikat. Asukkaiden yhteiskäytössä on pihalla myös grillipaikka. Yhteistiloissa on saunaosasto, maksuton pesutupa, kuivaushuone sekä kerhohuone. Kaikki huoneistot ovat parvekkeellisia, osa parvekkeista on myös lasitettu.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Pesätie 4, Kaakkuri, 90420 Oulu
Asuntojen lukumäärä
42
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Oulu

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 30000 € group 45000 € groups 60000 € 4x person 70000 € 5x person 80000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Vapaita kaksioita Oulu

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.