Pohjakuva

Lukkosepänkatu 1

Ketunkallio, 23500 Uusikaupunki

Tyyppi
2H+KT
Pinta-ala
50,5 m²
Vuokra
664 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Sijaintikerros:
3

Talossa on hissi. Asunnossa on lasitettu parveke.

Kohteen tiedot

Uudenkaupungin Ketunkalliolle osoitteeseen Lukkosepänkatu 1 valmistui 31 kohtuuhintaista vuokra-asuntoa kesäkuun lopussa 2019.

Viisikerroksisessa hissillisessä talossa on yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, joiden koot vaihtelevat 32 neliöstä 64 neliöön. Jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke, astianpesukone, vaaleat maalatut seinäpinnat ja laminaattilattia.

Laatoitetuissa kylpyhuoneissa on paikka pyykinpesukoneelle. Kiinteistössä on myös asuntokohtaiset irtaimistovarastot sekä asukkaiden yhteiseen käyttöön sauna, pyykkitupa, pyykinkuivaushuone ja ulkoiluvälinevarasto. Lemmikit ovat tervetulleita asuntoihin. Talo on savuton, myös parveketupakointi on kielletty. Pihalla on erillinen tupakointipaikka.

Vuokraan sisältyy 50 Mbit/s -laajakaistayhteys. Vesimaksuennakko on 17 €/hlö/kk. Vesimaksu tasataan kaksi kertaa vuodessa kulutuksen mukaan. Lämpötolpallisia autopaikkoja on vuokrattavissa hintaan 12 €/kk. Talon pyykkitupa on maksuttomasti asukkaiden käytössä. Saunavuorot ovat varattavissa sähköisen varausjärjestelmän kautta. Saunavuoro maksaa 5 €/kerta.

Ketunkallion alue on luonnonläheinen, mutta sijaitsee vain reilun kilometrin päässä Uudenkaupungin keskustasta, joten palvelut ovat lähellä. Autotehtaalle Lukkosepänkadulta on matkaa noin kaksi kilometriä.

Huomioittehan, että asuntonäyttö järjestetään vain asuntotarjouksen saaneille hakijakunnille

Kyseessä on ARAn lyhyellä korkotuella lainoitettu vuokrataloyhtiö, joten asuntoihin on tulorajat.

Talon tiedot

Sijainti
Lukkosepänkatu 1, Ketunkallio, 23500 Uusikaupunki
Asuntojen lukumäärä
31
Energialuokka
B2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Huoneistovarastot
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Tulorajat

M2-Kotien vuokra-asunnot ovat ARA-asuntoja. Asukasvalinnat tehdään ARA-kriteerien mukaisesti asunnontarpeen kiireellisyys huomioiden. Etusijalla ovat kiireellisimmässä asunnontarpeessa olevat ja pienituloisimmat hakijat.

Tämä kohde on ARAn lyhyellä korkotuella lainoitettu vuokratalo, jonka vuoksi asuntoihin on tulorajat.

Esimerkkejä tulorajoista (bruttotulot):

  • 1 aikuinen, 3540 €/kk
  • 2 aikuista, 6020 €/kk
  • 1 aikuinen ja 1 lapsi, 4190 €/kk
  • 2 aikuista ja lapsi, 6670 €/kk
  • 2 aikuista ja 2 lasta, 7270 €/kk

Jos ruokakuntaan kuuluu enemmän kuin yksi 18 vuotta täyttänyt aikuinen, korotetaan tulorajaa 2 480 eurolla kutakin aikuista kohden.

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.