Pohjakuva

Puistokuja 4

Kuusankoski, 45700 Kouvola

Tyyppi
2H+K
Pinta-ala
57,5 m²
Vuokra
623 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Sijaintikerros:
3

Asunnossa on lasitettu parveke.

Kohteen tiedot

Vuonna 1973 rakennetut ja 1996 perusparannetut kaksi kolmekerroksista taloa sijaitsevat Kuusankosken luonnonläheisellä Puistomaan alueella. Talon asunnoista suurin osa on tilavia kaksioita, jotka sopivat hyvin esimerkiksi pariskunnille ja pienille perheille. Myös yksiöitä ja kolmioita löytyy. Lapsiperheitä pihalla ilahduttamassa on myös viihtyisä leikkipiha. Tarjolla on monipuolisesti palvelevat yhteistilat. Asukkaiden iloksi taloista löytyy maksuton talopesula ja kuivaushuone talon A-B päädyssä sekä asukastila, jossa voi järjestää niin asukkaiden yhteisiä kuin omiakin tilaisuuksia. Säilytystilojen puolesta asukkaita palvelevat asuntokohtaiset irtaimistovarastot ja ulkoiluvälinevarasto.

Tupakointi on kielletty kaikissa kiinteistön sisätiloissa. Tähän kohteeseen ei ole varallisuusrajoja.

Kuusankoski asuinalueena

Kouvola tarjoaa kauniita luontokohteita, ja Kuusankoski ei ole poikkeus. Kuusankoski sijaitsee Kouvolan kaupungissa, joka tunnetaan yleisesti kohtuullisista asumisen kustannuksista. Alue on luonnonläheinen ja sieltä löytyy kaikki arjessa tarvittavat palvelut.

Noin kilometrin etäisyydellä löytyy kirjasto, Kuusankoskitalo ja kaupalliset palvelut. Lähikauppaan on matkaa noin 300 metriä. Lähimpään päiväkotiin on matkaa alle 600 metriä ja koulut sijaitsevat noin kilometrin etäisyydellä Kuusankosken keskustassa.

Jos nautit ulkoilusta ja luonnonläheisestä ja rauhallisesta ympäristöstä, jossa välttää suurkaupungin kiirettä on Kuusankoski varteenotettava paikka asua. Jos kuitenkin kaipaat kaupungin tunnelmaa, on Kouvolan keskusta silti melko lähellä monipuolisine kauppoineen, ravintoloineen ja kulttuurimahdollisuuksineen. Kauppakeskus Veturi on vajaan kuuden kilometrin etäisyydellä ja Kouvolan keskustaan on matkaa noin kahdeksan kilometriä.

Kouvola sijaitsee liikenteellisesti hyvällä paikalla. Hyvät liikenneyhteydet voivat olla merkittävä etu, olitpa sitten töissä muualla tai haluat matkustaa helposti.

Puistokuja 4:n asunnot

Asuntoja on yhteensä 34. Asunnot ovat 33-76 m2 yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Asunnoissa on joko laminaatti- tai muovimattolattiat, kaikissa asunnoissa on parvekkeet, osa parvekkeista on lasitettuja.

Talon yhteisissä tiloissa on talosauna, asukastila asukkaiden järjestämille omille ja yhteisille tapahtumille sekä maksuton talopesula kuivaushuoneineen. Vesi ja 50 Mbit/s Elisa laajakaista sisältyvät vuokraan. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Talon tiedot

Sijainti
Puistokuja 4, Kuusankoski, 45700 Kouvola
Asuntojen lukumäärä
34
Energialuokka
F2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Kouvola

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 34000 € group 43000 € groups 48000 € 4x person 59000 € 5x person 71000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Vapaita kaksioita Kouvola

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.