Pääkuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva

Manttaalitie 10

Keskusta, 37500 Lempäälä

Asuntoja
46 kpl
Tyyppi
Kerrostalo
Valmistumisvuosi
2022
Talotyyppi:
Kerrostalo
Valmistumisvuosi:
2022
Vuokraan sisältyy DNA:n 50 Mbit/s internet-yhteys

Kohteen tiedot

Lempäälän Myllykorttelin alueella sijaitseva Manttaalitie 10 on vuonna 2022 valmistuva 6-kerroksinen vuokratalo, jossa on yhteensä 46 asuntoa. Talo on yksi korttelin kolmesta asuinkerrostalosta.

Tarjolla on erinomaiset yhteistilat, sillä vuokraan sisältyy saunan, pesutuvan sekä kuivaushuoneen lisäksi asukkaiden käyttöön suunniteltu korttelitupa ja paja. Yhteistä aikaa voi viettää talon sisäpihalla, missä sijaitsevat leikki- ja oleskelualueet sekä grillikatos (leikkialue on korttelissa sijaitsevan päiväkodin käytössä sen aukioloaikoina). Asukkailla on käytössään myös asuntokohtaiset irtaimistovarastot ja erillinen ulkoiluvälinevarasto sijaitsee sisäpihalla.

Autoilijoille löytyy yhteensä 29 pysäköintipaikkaa, joista 7 sijaitsee pihakannen alla olevassa kylmässä pysäköintihallissa. Lisäksi 22 autopaikkaa löytyy läheisestä Lempon Parkista.

Talo on kokonaan savuton ja tupakointi on sallittua vain erillisellä tupakointipaikalla. Taloon on varallisuusrajat.

Myllykortteli asuinalueena

Myllykorttelissa, johon uudet asunnot valmistuvat, on aikoinaan sijainnut mylly, josta paikan nimi juontaa juurensa. Manttaalitien varrella sijaitsee Lempäälä-talo, josta löytyvät muun muassa kunnan pääkirjasto, maksuton perhetupa eli kohtaamispaikka lempääläisille lapsiperheille, hyvinvointikioski, paikallisten yrittäjien ideakeskus sekä koko perheelle sopiva lounasravintola. Keskeinen sijainti Lempäälän ydinkeskustassa tarjoaa palveluita moneen tarpeeseen.

Kulkuyhteydet ovat hyvät liikuit sitten kävellen, pyörillä tai raiteita pitkin. Rautatieasema sijaitsee aivan vieressä. Juna kulkee Tampereen keskustan palveluiden ääreen 10 minuutissa, autolla matka kestää 25 minuuttia. Bussipysäkki on nurkan takana ja kuljettaa niin Lempäälän sisällä, Tampereen suuntaan kuin Valkeakoskellekin. Myös Turkuun pääsee bussilla kätevästi.

Ideaparkin suuri ja kattava kauppakeskittymä on 10 minuutin ajomatkan tai 20 minuutin julkisten yhteyksien päässä. Kauppojen ja kulkuyhteyksien lisäksi kävelyetäisyyden päässä on upea Lempoisten uimalan uimaranta, joka palvelee ympäri vuoden. Kesällä rannalla pelataan beach volleyta. Aivan rannan tuntumasta löytyy myös jalkapallokenttä.

Manttaalitie 10:n asunnot

Asuntoja 46. Ne ovat kooltaan 30,5-78,0 m2. Talossa on yksiöitä, kaksioita, kolmiota ja neljän huoneen asuntoja niin yksin asuvien, pariskuntien kuin lapsiperheidenkin tarpeisiin. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

´

Talon tiedot

Sijainti
Manttaalitie 10, Keskusta, 37500 Lempäälä
Asuntojen lukumäärä
46
Energialuokka
B2018
Kohteen varastot
Kohteen yhteistilat
Kerhohuone
Talopesula
Ilmainen talopesula

Huoltoyhtiön tiedot

  • Kotikatu Oy / Pirkanmaa
  • pirkantalohuolto@kotikatu.fi
  • 010 270 8040
  • Sarankulmankatu 25, 33900 Tampere

Sijainti

Google maps

Pohjakuvat

Varallisuusrajat Lempäälä

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 36000 € group 53000 € groups 71000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Vapaat asunnot tästä talosta

Huoneistotyypit tästä talosta