Pääkuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva

Postipojankuja 2

Mäntylä, 90150 Oulu

Remontoitu
Asuntoja
42 kpl
Tyyppi
KT/LT
Valmistumisvuosi
1993
Talotyyppi:
KT/LT
Valmistumisvuosi:
1993
Vuokraan sisältyy DNA:n 50 Mbit/s internet-yhteys

Kohteen tiedot

Postipojankuja 2 talot ovat valmistuneet vuonna 1993 ja remontoitu uudenveroisiksi vuonna 2020. Kolmikerroksisissa kerrostaloissa ja luhtitaloissa on yhteensä 42 asuntoa, jotka ovat kaksioita ja kolmioita. Remontin myötä asunnot saivat uudet pinnat, vesikalusteet ja kodinkoneet. Kaikkien asuntojen varustelutasoon kuuluu astianpesukone sekä keraaminen liesi kiertoilmauunilla.

Asumista ja säilytystä helpottavia yleistiloja, jotka ovat asukkaiden käytössä ovat maksuton pesutupa ja kuivaushuoneet, irtaimistovarastot sekä asukastila, jossa asukkaat voivat järjestää tilaisuuksia niin talon asukkaiden kesken kuin omiin tarpeisiin, esimerkiksi lasten juhlien merkeissä. Talojen pihapiiri on viihtyisä ja suojainen. Lapsille on hyvin leikkitilaa.

Talo sijaitsee viihtyisällä ja rauhallisella alueella Oulun Mäntylässä loistavien ulkoilualueiden äärellä mutta vain muutaman kilometrin päässä keskustasta.

Autoilijoille talosta löytyy yhteensä 42 lämpötolpallista parkkipaikkaa.

Mäntylä asuinalueena

Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva Mäntylän alue on suosittu asuinalue sen tarjoillessa asukkailleen monipuolisesti lähiluontoa ja hyvät liikenneyhteydet keskustaan ja lähialueiden palveluihin. Mäntylään ja Mäntylästä liikut kätevästi linja-autolla, autolla tai polkupyörällä.

Mäntylä sijaitsee noin neljä kilometriä kaupungin keskustasta. Mäntylän lähialueita ovat Höyhtyä, josta löytyy alueen lähikouluna toimina Lintulammen koulu. Lintulammen koulu on 2022—2023 peruskorjauksessa, jonka aikana alueen väistökouluna toimii Oulunsuun koulu. Muita lähialueita ovat Lintula, Hiironen, Kleemola ja Nokela.

Lähikauppana toimii aivan Postipojankuja 2 asuntojen vieressä, tien toisella puolella sijaitseva paikallinen Sale, joka avasi ovensa uudistuneeseen ja laajentuneeseen myymälään kesällä 2022. Isommat kaupat löytyvät Limingantullin puolelta vajaa 10 minuutin automatkan ja vajaa 20 minuutin linja-automatkan päästä. Hiirosen puolella vain 5 minuutin ajomatkan ja reilu 15 minuutin kävelymatkan päässä on lähin Lidl.

Alue on niin lapsiperheiden kuin koiranulkoiluttajien suosiossa. Rauhallisen ja turvallisen alueen maineessa olevasta Mäntylästä löytyy loistavat ulkoilureitit, iso palloilukenttä, leikkipuisto ja koirapuisto. Talvisin alueen asukkaita liikuttaa oma luistinrata. Uimarannoista lähin on kahden kilometrin päässä sijaitseva Oulunlahden uimaranta.

Postipojankuja 2 asunnot

Asuntoja taloissa on yhteensä 42. Ne ovat kooltaan 44–73,5 m2 kaksioita ja kolmioita. Asunnot sopivat hyvin niin yhdessä muuttavien kuin pienten perheiden tarpeisiin. Lemmikit ovat tervetulleita ja alueen kattavien ulkoilumahdollisuuksien myötä taloista useampi lemmikkiystävä löytyykin.

Asuntojen lattiat ovat vinyylilankkua ja kylpyhuoneet on laatoitettu. Keittiöistä löytyy astianpesukone, keraamiset liedet ja jääkaappi-pakastin. Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s internet-yhteys sisältyvät vuokraan. Viihtyisyyttä ja lisäneliöitä asumiseen tuovat lasitetut parvekkeet sekä maantasakerroksen asunnoista löytyvät pienet asuntopihat.

Tupakointi on kielletty talon sisätiloissa. Kaikkiin asuntoihin on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Postipojankuja 2, Mäntylä, 90150 Oulu
Asuntojen lukumäärä
42
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot lämmin ulkovarasto
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Huoltoyhtiön tiedot

  • Alltime Kiinteistöhuolto Oy Oulu
  • toimisto@alltime.fi
  • 010 583 3000
  • Paulaharjuntie 20 B, 90530 OULU

Sijainti

Google maps

Kuvia asunnoista

Varallisuusrajat Oulu

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 30000 € group 45000 € groups 60000 € 4x person 70000 € 5x person 80000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Huoneistotyypit tästä talosta