Pohjakuva

Kilterinaukio 1

Myyrmäki, 01600 Vantaa

Tyyppi
2H+KK
Pinta-ala
50,5 m²
Vuokra
922 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Sijaintikerros:
3

Talossa on hissi. Asunnossa on lasitettu parveke.

Kohteen tiedot

Kahden ensimmäisen kuukauden vuokra -50 %. Koskee tämän talon valittuja kaksioita. Katso lisää m2kodit.fi/50kodit.

Kilterinmäki muodostaa oman rauhallisen ja vehreän saarekkeensa Myyrmäen etelälaidalle, aivan Vantaan ja Helsingin rajamaille. Luonto on otettu huomioon alueen suunnittelussa: maaston muodot, Kilterinmäen kallio ja suuret puut on säästetty.

Kilterinmäki kuuluu Myyrmäen kaupunginosaan ja se sijaitsee aivan Helsingin ja Vantaan rajalla. Myyrmäen palvelut ovat kävelymatkan päässä: Myyrmannin ostoskeskus monipuolisine palveluineen sijaitsee vain 300 metrin päässä, samoin Myyrmäen juna-asema, Terveyskeskus, Myyrmäkitalossa sijaitseva kirjasto sekä Vantaan taidemuseo Artsi.

Myyrmäen urheilupuiston Urheilutalo uimahalleineen, tapahtumapaikka Energia Areena, jäähalli, jalkapallostadion jne. monipuolisine harrastusmahdollisuuksineen sjaitsevat vain kävelymatkan päässä. Myyrmäen urheilupuistossa kisataan myös vuosittain mm. keihän heiton Kultainen keihäs -kilpailu maailman kärkinimineen. Kävelymatkan päässä sijaitsee myös Metropolian ammattikorkeakoulun Myyrmäen kampus. Kohde sijaitsee HSL:n vyöhykkeellä B.

Kilterinaukio 1 on Myyrmäessä sijaitseva kaksiportainen ja viisikerroksinen vuonna 2011 valmistunut kerrostalo, jonka esimmäisen kerroksen asunnoissa on terassi tai asuntopiha. Ylempien kerroksien kaksioissa ja kolmioissa on lasitetut parvekkeet ja yksiöissä ranskalaiset parvekkeet. Asukkaiden käytettävissä on maksuton pesutupa naapuritalossa. Erikseen vuokrattavissa olevat autopaikat sijaitsevat alueen kalliopysäköintiluolassa.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Kilterinaukio 1, Myyrmäki, 01600 Vantaa
Asuntojen lukumäärä
49
Energialuokka
C2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Vantaa

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 55000 € group 69000 € groups 92000 € 4x person 102000 € 5x person 112000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Vapaita kaksioita Vantaa

Kahden ensimmäisen kuukauden vuokra -50 %

Kilterinaukio 5 A, B

01600 Vantaa

53 m², 2H+KK , 3. krs 954 €/kk

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.