Pohjakuva

Viholankatu 8 A

Vihola, 37120 Nokia

Tyyppi
1H+KT
Pinta-ala
33,5 m²
Vuokra
564 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Sijaintikerros:
5

Talossa on hissi. Asunnossa on lasitettu parveke.

Kohteen tiedot

Viholan alue sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella. Vieressä olevilta pysäkeiltä pääsee Tampereen seudun joukkoliikenteen linja-autoilla kulkemaan paitsi Nokian keskustaan myös Tampereen keskustaan. Henkilöautolla pääsee helposti liikkumaan Tampereen kehätielle ja siitä edelleen mihin päin tahansa Pirkanmaata tai Suomea. Tampereen keskustaan ajaa noin 20 minuutissa.

Palveluita on kattavasti aivan lähistöllä. Kävelymatkan päässä on kauppakeskittymä päivittäistavarakauppoineen sekä erikoisliikkeineen. Alueelta löytyy muun muassa alakoulu, päiväkoti, kylpylä ja kaksi venesatamaa. Ulkoilumahdollisuudet ovat loistavat.

Nokian Rantahelmi on Pyhäjärven rantamaisemissa sijaitseva hissillinen kerrostalo, jossa on 51 asuntoa - 33,5 neliön yksiöstä 65 neliön kolmioon. Asunnot ovat pohjaratkaisuiltaan avaria. Kaikissa asunnoissa on vaaleanharmaa laminaattilattia, maalatut valkoiset seinäpinnat ja lasitettu parveke. Kylpyhuoneet on laatoitettuja. Asuntojen varustukseen kuuluu astianpesukone. Osasta asunnoista on näkymä Pyhäjärvelle.

Talosta löytyy myös asuntokohtaiset irtaimistovarastot sekä asukkaiden yhteiseen käyttöön saunaosasto, pyykinkuivaushuone sekä kerhotila, johon on yhdistetty pesulatoimintoja. Piha-alueella on 41 lämpötolpallista autopaikkaa.

Elisan 50 Mbit/s laajakaista sisältyy vuokraan, vesi laskutetaan kulutuksen mukaan. Saunavuorot ovat varattavissa sähköisen varausjärjestelmän kautta. Saunavuoro maksaa 5 €/kerta. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Viholankatu 8 A, Vihola, 37120 Nokia
Asuntojen lukumäärä
51
Energialuokka
C2013
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Huoneistovarastot
Lastenvaunuvarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Nokia

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 34000 € group 43000 € groups 48000 € 4x person 59000 € 5x person 71000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.
Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.