Pohjakuva

Kaartotie 3, Mustimäentie 2

Pakkalankulma, 33950 Pirkkala

Remontoitu
Tyyppi
2H+K
Pinta-ala
64 m²
Vuokra
809 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Sijaintikerros:
3

Asunnossa on parveke.

Kohteen tiedot

Pakkalankulmassa asut hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden äärellä. Lähimmälle bussipysäkille kävelet vain muutamassa minuutissa. Matka Tampereen keskustaan taittuu alle puolessa tunnissa.

Osoitteissa Kaartotie 3 ja Mustimäentie 2 sijaitsee kaksi kolmikerroksista hissitöntä kerrostaloa. Talot ovat valmistuneet vuonna 1993. Asukkaiden käytössä ovat saunatilat ja pyörävarasto. Jokaiselle asunnolle kuuluu irtaimistovarasto. Pihassa on lasten leikkipaikka.

Vesi ja Elisan 50 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Kaartotie 3, Mustimäentie 2, Pakkalankulma, 33950 Pirkkala
Asuntojen lukumäärä
31
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ei.

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Pirkkala

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 37000 € group 56000 € groups 74000 € 4x person 84000 € 5x person 94000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Vapaita kaksioita Pirkkala

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.