Pohjakuva

Ranta-Tampellan katu 10

Ranta-Tampella, 33180 Tampere

Tyyppi
1H+KT
Pinta-ala
33,5 m²
Vuokra
615 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Sijaintikerros:
3

Talossa on hissi. Asunnossa on ranskalainen parveke.

Kohteen tiedot

Osoitteeseen Ranta-Tampellan katu 10 valmistui kesäkuussa 2023 9-kerroksinen vuokratalo, jossa on 62 uutta vuokra-asuntoa. Talo tarjoaa urbaania asumista ainutlaatuisessa miljöössä lähellä Tampereen keskustan palveluita. Koteihin pääsee muuttamaan kesäkuun alussa.

Tarjolla on erinomaiset yhteistilat ja asukkaiden iloksi talosta löytyy talosauna, talopesula ja kuivaushuoneet sekä asukastila, jossa voi järjestää niin asukkaiden yhteisiä kuin omiakin tilaisuuksia. Säilytystilojen puolesta asukkaita palvelevat asuntokohtaiset irtaimistovarastot, ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarasto. Ulkovälinevarastosta löytyy pesupaikka, missä esimerkiksi pyörä tai lemmikin tassut on helppo pestä ulkoilun jälkeen. Viihtyisällä ja suojaisalla sisäpihalla on patio, missä voi viettää aikaa. Autoilijoille löytyy yhteensä 15 pysäköintipaikkaa, jotka sijaitsevat autohallissa.

Talo on savuton ja tupakointi on kielletty koko kiinteistön alueella. Taloon on varallisuusrajat.

Ranta-Tampella asuinalueena

Ranta-Tampella on uusi ja ainutlaatuinen kanavakaupunginosa, missä urbaani asuminen ja luonnonläheisyys yhdistyvät. Kaupunginosaa ympäröi Näsijärven kauniit järvimaisemat. Kantakaupungin välittömässä läheisyydessä sijaitsevasta Ranta-Tampellasta on lyhyt matka keskustan palvelujen äärelle. Alue tarjoaa näkemistä ja tekemistä niin aikuisille kuin lapsillekin. Asuintalojen keskelle rakennettu kanava siltoineen, alueella sijaitseva ulkokuntosali, uimapaikka, puistot ja kävelyreitit tarjoavat loistavat puitteet vapaa-ajanviettoon. Myös lemmikitkin viihtyvät, sillä Ranta-Tampellasta löytyy koirapuisto. Alueella on myös kahviloita ja lähin kauppa sijaitsee 500 metrin päässä Tampellan alueella.

Ranta-Tampellan katu 10:n asunnot

Talossa 62 asuntoa. Ne ovat kooltaan 30–72 m2. Talossa on yksiöitä, kaksioita, kolmen huoneen asuntoja niin yksin asuvien, pariskuntien kuin lapsiperheidenkin tarpeisiin. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Asumiseen on tarjolla hyvin suunniteltuja ratkaisuja sekä mukavuutta, materiaaleissa on kiinnitetty huomiota toimivuuteen. Asunnon lattiat ovat tyylikästä ja helppohoitoista laminaattia. Keittiö on varustettu keraamisella liedellä ja astianpesukoneella. Keittiön vakiovarusteena on jääpakastinkaappi. Kylpyhuoneessa on tyylikäs keraaminen laatoitus ja tilaa pyykinpesukoneelle sekä kuivausrummulle. Kylpyhuoneissa on myös mukavuuslattialämmitys, jonka sähkönkulutuksen asukas maksaa itse omassa sähkölaskussaan.

Asunnossa on ranskalainen parveke, joka suuntautuu itään. Myös ikkunat ovat itään. Ikkunoissa ja ikkunaovissa on sälekaihtimet.

Vuokraan sisältyy 50 Mbit/s internet-yhteys. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk ja se tasataan kaksi kertaa vuodessa kulutuksen mukaan. Saunavuorot ovat varattavissa sähköisen varausjärjestelmän kautta. Saunavuoro maksaa 5 €/kerta.

Talon tiedot

Sijainti
Ranta-Tampellan katu 10, Ranta-Tampella, 33180 Tampere
Asuntojen lukumäärä
62
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Huoneistovarastot
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Tampere

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 61000 € group 76000 € groups 97000 € 4x person 107000 € 5x person 117000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Vapaita yksiöitä Tampere

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.