Pohjakuva

Tammistonkatu 21

Tammisto, 01520 Vantaa

Tyyppi
2H+KK
Pinta-ala
45,5 m²
Vuokra
908 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Sijaintikerros:
4

Talossa on hissi. Asunnossa on lasitettu parveke.

Kohteen tiedot

Kahden ensimmäisen kuukauden vuokra -50 %. Koskee tämän talon valittuja kaksioita. Katso lisää m2kodit.fi/50kodit.

Suosittu Tammiston alue on luonnonläheinen ja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tammistossa asuu erityisesti lapsiperheitä sekä pariskuntia. Tammistossa on kaksi julkista ja yksi yksityinen päiväkoti sekä Kartanonkosken koulun Tammiston opetuspiste. Tammiston yrityspuisto ja lähitienoilla sijaitseva kauppakeskus Jumbo sekä viihdekeskus Flamingo tarjoavat monipuoliset palvelut lähietäisyydellä.

Tammiston virkistys- ja ulkoilumahdollisuudet ovat erinomaiset. Aktiiviselle liikkujalle monipuoliset harrastusmahdollisuudet tarjoaa läheinen Kartanonkosken urheilupuisto, jossa voi harrastaa mm. yleisurheilua sekä erilaisia pallopelejä aina tenniksestä ja beach volleysta Suomen ensimmäisen multigolfradan tarjoamiin jalkapallo-, frisbee- ja puistogolfiin. Talvisin urheilupuistossa pääsee luistelemaan tekojäällä. Luontokohteista merkittävin on Tammistonmäen luonnonsuojelualue, joka on suosittu retkipaikka. Keravanjoki ja Vantaanjoki yhdistyvät Tammiston eteläkärjessä ja alueella on kauniita ulkoilureittejä. Tuomarinkylän Ratsastuskoulu sijaitsee muutaman kilometrin päässä.

Tammistosta on hyvät kulkuyhteydet joka suuntaan, niin bussilla kuin autolla. Autoilijalle Tuusulanväylä ja Kehä III tarjoavat sujuvat liikenneyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua. Tiheään kulkevien bussien ja lentokenttäbussien ansiosta matka Helsingin keskustaan sujuu myös mukavasti. Tammistosta on helppo kulkea myös Helsingin keskuspuistoon sekä Haltialan kartanolle ja kotieläintilalle. Helsingin keskuspuiston kautta pääsee polkuja pitkin liikkumaan aina Töölönlahdelle asti. Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee muutaman kilometrin päässä.

Hyvien palveluiden lähellä Tammistossa sijaitsevassa nelikerroksisessa kerrostalossa on hissi. Kaikissa asunnoissa on parveke ja maantasakerroksessa lisäksi pieni asuntopiha. Osassa asunnoista oma sauna.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Tammistonkatu 21, Tammisto, 01520 Vantaa
Asuntojen lukumäärä
24
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ei.

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Vantaa

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 55000 € group 69000 € groups 92000 € 4x person 102000 € 5x person 112000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Vapaita kaksioita Vantaa

Kahden ensimmäisen kuukauden vuokra -50 %

Kilterinrinne 8 B

01600 Vantaa

50,5 m², 2H+KK , 3. krs 941 €/kk

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.