Instagram-kuvakisan säännöt

Kuvakisan järjestäjä

M2-Kodit, Pitkänsillanranta 3 A, 00530 Helsinki

Kuinka osallistua kuvakisaan

Kuvakisaan voi osallistua kuka tahansa Instagramin käyttäjä merkitsemällä kuvajulkaisuunsa #M2Flow ja @M2Kodit.

Palkitseminen

M2-Kotien edustajista koostuva raati valitsee 30.6.2016 mennessä palveluun oikeilla tunnisteilla ladattujen aiheiden mukaisten kuvien joukosta innostavimmat, jonka lataajat palkitaan yhdellä kolmen päivän Flow Festival -lippupaketilla. Valinta suoritetaan 1.7.2016 ja voittajille ilmoitetaan voitosta yksityisviestillä Instagramissa. Voittajien on itse huomioitava M2-Kotien lähettämä yksityisviesti ja lähetettävä osoitetiedot palkinnon lunastamista varten.

Kuvakisan aika

Aihe, ”lemmikki”: 10.6.–30.6.2016.

Aihe, ”työ – työkaverin hassuttelu, kesäinen kävely töihin, etätyöpiste missälie, työhön liittyvät positiiviset fiilikset…”: 22.6.–30.6.2016.

Kilpailuajan jälkeen lähetettyjä kuvia ei huomioida palkitsemisessa.

Osallistumiskelpoisuus

Kuvakilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Palkitsemisessa ei huomioida Y-Säätiön tai M2-Kotien henkilökuntaa tai heidän perheenjäseniänsä.

Jättämällä kuvan kilpailuun vakuutat, että sinulla on oikeus käyttämääsi materiaaliin ja sen levittämiseen eikä se loukkaa kenenkään tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia. Kuvan on oltava hyvän maun mukainen.

M2-Kodit ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista kuvista. M2-Kodit varaa oikeuden jakaa edelleen omissa kanavissaan parhaaksi valittuja kilpailukuvia.

Henkilötietojen käsittely

Kilpailuun osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

Palkintoon liittyvät rajoitteet ja voittajan vastuu

Palkinto toimitetaan vain Suomessa oleviin osoitteisiin. Kilpailun järjestäjä vastaa tarvittaessa mahdollisesta arpajaisverosta. Palkintoa ei voi vaihtaa toiseen tuotteeseen tai muuttaa rahaksi.

Kaikki kilpailuun osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.

Insta-postaukset_lev555

Instakisa - työ

 

lisätietoja: viestinta(a)ysaatio.fi