Jätkäsaaren Jallukan asuntojen hakuaika alkaa 1.1.2017

Malagankatu 3:n M2-Kotien asuntojen hakuaika alkaa 1.1.2017. M2:n ja ELMU Asunnot Oy:n yhteiseen kohteeseen tulee 74 ARA-vuokra-asuntoa. Asunnoista 49 on M2:n tavanomaisia vuokra-asuntoja, jotka on tarkoitettu kaikille asukasvalinnan kriteerit täyttäville hakijoille. Asukasvalinnassa noudatetaan varallisuusrajoja, tarveharkintaa sekä vuoden alusta pääkaupunkiseudulla voimaan astuvia tulorajoja.

Tutustu huoneistoluetteloon

Musiikkialan ammattilaisten asunnot vuokrataan musiikkialan ammattilaisille ELMU Asuntojen kautta, joka vastaa myös niiden isännöinnistä.

Jallukan korkeammassa osassa on kahdeksan kerrosta, ja koko kiinteistössä on yksi porrashuone. Pihakannen päällä on koko korttelin yhteinen, suojainen sisäpiha. Talon katolla on myös asukkaiden käytössä oleva viherpiha ja yläkerran saunaosaston yhteydessä tilava näköalaterassi.

Rakennuksessa on tavanomaista vuokrataloa paremmat mahdollisuudet musiikin soittamiseen. Talossa on muun muassa kaksi äänieristettyä kerhotilaa, joita asukkaat voivat varata käyttöönsä.

ELMU-säätiö on toiminut hankkeen parissa vuodesta 2010 lähtien. Kohde on ELMU-säätiölle sen ensimmäinen kulttuuriasuntohanke ja Y-Säätiölle sen ensimmäinen suuri vuokratalokohde Helsingissä. Kohteen toteuttaa kokonaisurakkana NCC Rakennus Oy.