Nokialle uusia vuokra-asuntoja helmikuussa 2018

M2-Kodeille valmistuu Tampereen lähelle Nokian Rantahelmi -niminen uudiskohde ensi talvena. Talon harjannostajaisia vietetään tänään. Talossa on yhteensä 51 asuntoa, joiden koot vaihtelevat 35,5 neliön yksiöstä 64,5 neliön kolmioon. Rantahelmen asunnot ovat pohjaratkaisultaan moderneja ja avoimia. Avokeittiötilat yhdistyvät luontevasti asunnon muihin tiloihin. Osasta asuntoja on näkymä järvelle. Asuntojen hakuaika alkaa syksyllä 2017, tarkasta ajankohdasta tiedotetaan verkkosivuillamme.

Jokaiselle asunnolle on varattu autopaikka, ja kiinteistössä on korkeatasoiset yhteistilat. Saunaosasto ja irtaimistovaraston lisäksi asukkailla on käytössään  erillinen pyykinkuivaushuone sekä viihtyisä kerhotila, johon on yhdistetty pesulatoimintoja.

Rantahelmi sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella. Vieressä sijaitsevilta pysäkeiltä pääsee helposti Tampereen seudun joukkoliikenteen linja-autoilla kulkemaan paitsi Nokian keskustaan myös Tampereen keskustaan. Henkilöautolla pääsee helposti liikkumaan Tampereen kehätielle ja siitä edelleen mihin päin tahansa Pirkanmaata tai Suomea. Liikenneyhteyksien puolesta asunnot sopivatkin hyvin ihmisille, joilla työt vievät Tampereelle tai lähiseuduille.

Rantahelmen läheisyydessä sijaitsee kauppakeskittymä, missä on paitsi isompi automarket myös pienempiä kauppoja ja erikoisliikkeitä. Rantahelmen välittömässä läheisyydessä sijaitsee Kylpylähotelli Rantasipi Eden ja kaksi venesatamaa.

Kohteen on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Eero Lahti Oy ja urakoitsijana toimii VRP Länsi-Suomi Oy.