OmaM2 on M2-Kotien asukkaan palvelukanava

OmaM2-palvelussa pääset katsomaan omia vuokranmaksutietojasi ja tarkastamaan ajantasaisen maksusaldosi. Palvelusta löytyvät myös nykyisen asunnon tiedot sekä yhteystiedot isännöitsijälle ja huoltoyhtiöön.

Vikailmoituksen voi jatkossakin tehdä joko suoraan verkkosivujemme tai OmaM2-palvelun kautta, mutta vain OmaM2-palvelussa on mahdollista seurata ilmoituksen etenemistä käsittelyyn.

Uuden asunnon voi löytää asunnonvaihtopörssistä

Yksi OmaM2-portaalin hyödyllisistä uusista palveluista on M2-Kotien asunnonvaihtopörssi.

Asunnonvaihtopörssiin voi ilmoittaa oman asunnon ja kertoa toiveita siitä, millaista vaihtoasuntoa toivoisi. Kun sopiva vaihtokumppani löytyy, vaihtamisesta sovitaan alustavasti asukkaiden kesken. Asuntojen uudet vuokrasopimukset laaditaan aina M2-Kotien kanssa.

”Asunnonvaihtopörssi on palvelu, jota asukkaamme ovat meiltä jo pitkään toivoneet. On hienoa, että voimme nyt tarjota tämän mahdollisuuden sujuvassa ja sähköisessä muodossa”, sanoo asiakkuusjohtaja Eeva Tammisalo.

Palvelua kehitetään asiakkailta saadun palautteen perusteella

Nyt julkaistu versio OmaM2-palvelusta täydentyy tulevaisuudessa, kun sinne lisätään muun muassa mahdollisuus autopaikkojen varaamiseen. Palvelua kehitetään myös asiakkailta saadun palautteen perusteella.

OmaM2-palvelun käyttäminen on asukkaalle turvallista, sillä palveluun kirjaudutaan ensimmäisellä kerralla vahvan tunnistautumisen avulla. Sen jälkeen palvelua käytetään omalla puhelinnumerolla ja kertakäyttöisellä salasanalla, eikä vahvaa tunnistautumista enää vaadita jokaisen kirjautumisen yhteydessä.

Palvelun käyttö on helppoa älypuhelimella tai tietokoneella paikasta ja ajasta riippumatta.

Tutustu OmaM2-palveluun