Töitä tarjolla asukkaillemme: Tule liikkuvaan siivoustiimiin!

M2-Kodit ja Y-Säätiö haluavat olla aktiivisesti tukemassa asukkaidensa työntekoa ja työllistymistä. Kehitämme Uuras-konseptin alla työttömille asukkaillemme uusia mahdollisuuksia tehdä töitä.

Etsimme siivoojia liikkuvaan tiimiin

Uurassiivouksen liikkuva tiimi tekee asuntojemme muuttosiivouksia ja pienkunnostuksia sekä M2-kotien kerrostalojen peruspesuja siivoustyönohjaajan ohjauksessa. Työ on päiväaikaan tehtävää kokopäivätyötä pääkaupunkiseudulla. Siivoojalta edellytämme kiinnostusta ja halua oppia uutta. Ajokortti on eduksi.

Jatkuva haku erilaisiin siivoustöihin

Jos olet asukkaamme ja mietit vaihtoehtoja työllistymiseen, tarjoamme erilasia työpaikkoja siivoustöissä. Sinulla on myös mahdollisuus tulla tekemään siivoustöitä työkokeiluna, työharjoitteluna, oppisopimuksena tai muuna sinulle soveltuvalla tavalla. Tarvittaessa autamme työn vastaanottamiseen liittyvien haasteiden selvittelyssä.

Vihertyöryhmään työntekijöitä

Alkuvuodesta 2017 käynnistyy M2-Kotien pihatöitä tekevä vihertyöryhmä. Haemme vihertöistä kiinnostuneita ja ulkotöitä pelkäämättömiä työttömiä asukkaita tiimiin. Vihertyö on liikkuvaa ja monipuolista kokopäivätyötä, jossa tiiminvetäjän johdolla hoidetaan Vantaalla sijaitsevia piha-alueita.

Työtehtäviin on jatkuva haku. Hakemukset sähköpostitse: rekry@ysaatio.fi

Lisätietoja siivoustöistä antaa siivoustyönohjaaja Anu Kääpä p. 09/42411 684 tai anu.kaapa@ysaatio.fi

Vihertyöstä lisätietoja antaa asukastoiminnan koordinaattori Kaisa Nisula p. 040/7233 498 tai kaisa.nisula@ysaatio.fi