M2:n uudessa lyhytelokuvassa asunnot syövät ihmisiä

Jännittävän lyhytelokuvan päätähtenä nähdään Jussi-palkittu näyttelijä ja räppäri Joonas Saartamo.

Film noiria ja spoken word -sanataidetta yhdistelevän jännittävän lyhytelokuvan päätähtenä nähdään Jussi-palkittu Joonas Saartamo. Elokuvan tarinassa ihmisiä katoaa mystisesti kaupungin syövereihin. Saartamon esittämä etsivä Mike pääsee tapauksen jäljille.

Elokuvan suunnittelusta vastaa Ivalo Creative Agency, ja sen on käsikirjoittanut Ilkka Ruotsalainen. Elokuvassa räppärinäkin tunnettu Joonas Saartamo esittää synkkyyteen vaipunutta etsivää, joka lähtee selvittämään nuorten aikuisten joukkokatoamisia. Elokuvan on ohjannut New Yorkissa ohjaajaksi opiskellut ja musiikkivideoiden parissa mainetta kerännyt Olli Koivula.

M2-Kodit on tehnyt viime aikoina poikkeuksellisia ratkaisuja alentaessaan vuokria ja poistaessaan vuokravakuudet uusista sopimuksista. Viikko sitten M2 ilmoitti, että ensi vuoden vuokria ei nosteta lainkaan.

”Tapamme toimia toisin kuin alalla yleensä näkyy myös siinä, että emme halunneet tuottaa perinteistä mainosta, vaan minielokuvan, joka kiinnostaa ja viihdyttää katsojaansa”, sanoo M2-Kotien ja Y-Säätiön toimitusjohtaja Juha Kaakinen.

3,5 minuutin pituista lyhytelokuvaa esitetään alkuvaiheessa YouTubessa ja M2-Kotien verkkosivuilla, myöhemmin se lähtee mahdollisesti kiertämään myös elokuvafestivaaleja.

Katso elokuva YouTubessa


Mitä mieltä olit aiheesta?