M2:n ja Demoksen uuden työn messut Jätkäsaaressa 31.5.

Mukana keskustelemassa ovat kulttuurialan osuuskunta Lilith, siivoustyötä välittävä Moppi, ruuan kuljetustyötä tarjoava Wolt sekä pienyrittäjille suunnattu laskutuspalvelu Ukko.fi ja lisää on tulossa.

M2-Kodit - valitettavasti juttuun liittyvä kuva puuttuu

Mitä ihmettä on mikrotyö, kevytyrittäjyys ja alustatalous? Askarruttavatko niiden mahdollisuudet ja hankaluudet? Tule uuden työn messuille tiistaina 31.5. Mukana keskustelemassa ovat kulttuurialan osuuskunta Lilith, siivoustyötä välittävä Moppi, ruuan kuljetustyötä tarjoava Wolt sekä pienyrittäjille suunnattu laskutuspalvelu Ukko.fi ja lisää on tulossa.

Huomaa, että suuren kiinnostuksen vuoksi siirsimme messut Jätkäsaaren Galleria Huutoon, osoite Tyynenmerenkatu 6.

Uuden työn messuilla pohditaan yhdessä uusien työn tekemisen tapojen, kuten keikka- ja mikrotyön sekä itsensä työllistämisen mahdollisuuksia ja hankaluuksia. Kuulet uusista kanavista ja tavoista löytää ja tehdä työtä kuriiri- ja siivouskeikoista omien luomusten myymiseen verkossa. Tapaat muita, jotka jo työskentelevät uusilla tavoilla.

Messut järjestää M2-Kodit yhdessä Demos Helsingin kanssa.

Paikka: Galleria Huuto, Tyynenmerenkatu 6, 00220 Helsinki
Aika: tiistaina 31.5. Klo 17.30-20.15

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Juutinraumankatu 10:ssä toimii myös 23.5.-23.6. kaikille avoin yhteiskäyttötoimisto Uuras Hoffice. Tila on auki arkisin klo 10-18. Tervetuloa töihin!


Mitä mieltä olit aiheesta?