Y-Asuntojen nimi ja visuaalinen ilme uudistui

Y-Säätiön omistamien Y-Asuntojen visuaalinen ilme uudistuu huhtikuussa 2016.

Y-Säätiön omistamien Y-Asuntojen visuaalinen ilme uudistuu huhtikuussa 2016. Samassa yhteydessä otetaan käyttöön uusi nimi M2-Kodit eli tuttavallisemmin pelkkä M2.

Yhtiön toiminta sekä asukkaiden vuokrasopimukset ehtoineen säilyvät nykyisellään. Asukkaan kannalta muutos tarkoittaa sitä, että vuokranmaksutietoihin kirjataan jatkossa maksun saajaksi Kiinteistö Oy M2-Kodit. Tilinumero, viitenumero ja muut tiedot säilyvät nykyisellään. (Osalla asiakkaista verkkopankissa saattaa näkyä tilinomistajana vielä Sivuston Vounamo Oy, mutta maksu ohjautuu silti oikealle saajalle.)

Mikä M2?

Kiinteistö Oy M2-Kodit tarjoaa laadukkaita, kohtuuhintaisia ARA-vuokra-asuntoja kasvukeskuksissa ympäri Suomen. Asunnot on tarkoitettu ennen kaikkea pieni- ja keskituloisille, jotka voivat olla niin opiskelijoita, työssäkäyviä kuin eläkeläisiäkin. Asukasvalinta perustuu ARAn kriteereihin, ja vuokrat määritellään omakustanneperiaatteen mukaisesti.

Uusi nimi M2 on johdettu neliömetrin tunnuksesta. Nimi perustuu ajatukseen siitä, että parhaimmillaan vuokrakoti tarjoaa asukkaalleen paljon enemmän elämää kuin pelkät asunnon neliöt. Myös mahdollisuuksilla työskentelyyn kodin lähellä, talon yhteisillä tiloilla, naapurien välisillä suhteilla, kulkuyhteyksillä ja sijainnilla on suuri merkitys asumisviihtyvyyden kannalta.

Brändiuudistus sai alkunsa urbaanin kohtuuhintaisen asumisen konseptin kehittämistyöstä vuonna 2015. Konseptin tavoitteena on tarjota asukkaille entistä viihtyisämpää ja sujuvampaa asumista. M2 tiedottaa asukkailleen uusista konseptin mukaisista palveluista kuluvan vuoden aikana.

Vastaa asukaskyselyymme – voit voittaa 50 euron lahjakortin S-ryhmän kauppoihin!

m2.asiakaspalvelu@ysaatio.fi
m2.vuokravalvonta@ysaatio.fi
viestinta@ysaatio.fi


Mitä mieltä olit aiheesta?