Vacant apartments , Leinelä

Puunhaltijankuja 1 ja 3

Leinelä, 01340 Vantaa

40,5 m², 1H+K
Year of construction: 2012
The building is equipped with a lift Soon to be vacant 1.11.2022
762 €/month

Puunhaltijankuja 1 ja 3

Leinelä, 01340 Vantaa

53,5 m², 2H+KT
Year of construction: 2012
The building is equipped with a lift Vacant
900 €/month

Puunhaltijankuja 1 ja 3

Leinelä, 01340 Vantaa

70 m², 3H+K+S
Year of construction: 2012
The building is equipped with a lift Soon to be vacant 1.11.2022
1104 €/month

Vuokra-asunnot Leinelässä Vantaalla

Vuokra-asunnot Leinelässä ovat suosittuja, sillä uusi kaupunginosa Vantaalla on suunniteltu harkiten. Ympäristötaide näkyy Leinelän tilataideteoksissa, kaduissa ja myös rakennusten muodoissa. Luonto on keskeisessä asemassa Leinelässä ja valittavanasi on puistomaisemia, metsää ja erilaisia ulkoilureittejä. Asunnot Leinelässä eivät yleisesti ottaen ole Vantaan edullisimmasta päästä, mutta M2-Kotien vuokra-asunnot Leinelässä mahdollistavat kohtuuhintaista asumista hyvien liikenneyhteyksien päässä niin yksinasuville kuin perheille.

All M2-Kodit buildings

Leinelä

Vuokra-asunnot Leinelässä ovat lähellä hyviä palveluita

Leinelän vuokra-asunnot sijaitsevat kehittyvässä kaupunginosassa. Leinelästä löytyvät peruspalvelut, ruokakauppa ja päiväkoti ja jokunen ravintola. Lyhyen junamatkan päässä sijaitsee Tikkurila ja sen valtava palveluvalikoima. Kaukana eivät ole myöskään Simonkylä, mistä löytyy esimerkiksi koulu ja muita palveluita.

Leinelän suunnittelussa on kiinnitetty huomiota ympäristön viihtyvyyteen ja ympäristötaidetta löytyy niin itse rakennuksissa kuin alueen kaduilla. Leinelässä luonto on lähellä ja esimerkiksi Simonkylänpuisto tarjoaa ulkoilusta nauttiville mainiot maastot niin kesällä kuin talvella.

Leinelän vuokra-asunnot hyvien liikenneyhteyksien päässä

Muutto Leinelään tarkoittaa hyviä liikenneyhteyksiä liikuitpa sitten omalla autolla tai polkupyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä. Leinelä sijaitsee kehäradan varrella ja muutamassa minuutissa pääset Lentoasemalle tai Tikkurilaan. Helsingin keskustaan matka kestää puolisen tuntia junalla. Myös bussiyhteydet Vantaan muihin kaupunginosiin toimivat hyvin.