Vacant apartments , Lempäälä

Currently no vacant apartments were found with the search conditions. Please note that you can also apply for apartments that are not currently available.

Vuokra-asunnot Lempäälästä – hyvää asumista

Vuokra-asunto Lempäälässä, Tampereen läheisyydessä houkuttelee yhä useampaa asunnon etsijää. Lempäälän keskustassa sijaitsevat M2-Kotien vuokra-asunnot ovat lähellä kattavia paikallisia palveluita, hyvien yhteyksien päässä Tampereen seudun työpaikoista ja palveluista, sekä lähellä vihreää luontoa. Muutto M2-Kotien vuokra-asuntoon Lempäälässä tuo mukanaan mahdollisuuden hyvään asumiseen aivan Lempäälän keskustassa.

All M2-Kodit buildings

Lempäälä

Manttaalitie 10

Keskusta 37500 Lempäälä

Year of construction: 2022

apartment building, 46 apartments

Vuokra-asunnot Lempäälässä ovat hyvien palveluiden lähellä 

Lempäälän vuokra-asunnot M2-Kodeilla sijaitsevat aivan Lempäälän keskustassa ja kävelymatkan päässä löytyvät kaupat ja peruspalvelut päivittäiseen tarpeeseen. Vuokra-asunto Lempäälässä on myös hyvä valinta lapsiperheille, sillä kivenheiton päässä päässä löytyvät myös koulut ja päiväkodit. Aivan vieressä sijaitsee myös Lempäälä-talo, mistä on muun muassa liikuntapalveluita ja kaupungin kirjasto. 

Lempäälän vuokra-asunnot eivät ole kaukana Ideaparkista, joka on pinta-alaltaan Suomen suurin ostoskeskus. Ideaparkissa löytyy lukematon määrä liikkeitä, palveluita ja ajanviettomahdollisuuksia. 

Vuokra-asunto Lempäälässä on myös hyvä valinta sinulle, joka arvostat kätevää työmatkaa Tampereen seudun työpaikoille, mutta haluat asua pikkukaupungin rauhassa lähellä luontoa. Lempäälässä on monia järviä ja muita vesireittejä, jotka kutsuvat veneilemään, kalastamaan ja nauttimaan kesäpäivästä rannalla. Ulkoilureittejä Lempäälässä on paljon ja luontoon pääset nopeasti kotiovelta. 

Vuokra-asunnot Lempäälässä hyvien liikenneyhteyksien päässä

Lempäälän keskusta, missä M2-Kotien vuokra-asunnot Lempäälässä määritellään osaksi Tampereen keskustataajamaa. Tampereen keskustaan matkaa on parisenkymmentä kilometriä ja matkan tekee kätevästi niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä. M2-Kotien vuokra-asunnot Lempäälässä sijaitsevat noin 500 metrin päässä rautatieasemasta, mistä pääset Tampereelle vajaassa vartissa. Myös busseja Tampereelle ja muualle Pirkanmaan alueelle on runsaasti. Ideaparkiin on matkaa 7 kilometriä ja sinne pääsee kätevästi joko bussilla tai omalla autolla. Lentoasemallekin pääsee kätevästi 20 minuutissa omalla autolla. 

Koska julkisen liikenteen yhteydet ovat hyvät, ei Lempäälän vuokra-asuntoon muuttavan tarvitse hankkia omaa autoa. Päivittäiseen asiointiin ja koulumatkoihin kulkuvälineeksi sopii hyvin myös polkupyörä. Alueen kevyenliikenteen väylät ovat turvallisia ja pääset kasvattamaan kuntoa pyöräilemällä niin asioille kuin moniin alueen luontokohteisiin.