Youth housing

Papulintie 2

Nummela, 03100 Nummela

45,5 m², 2H+KK
Year of construction: 1994
Floor: 1 The building is equipped with a lift Vacant
652 €/month
Youth housing

Papulintie 2

Nummela, 03100 Nummela

58 m², 2H+K
Year of construction: 1994
Floor: 3 The building is equipped with a lift Vacant
683 €/month

Nummela on Vihdin kasvukeskus

Länsi-Uudellamaalla sijaitseva Vihti tarjoaa monipuolisia elämyksiä retkeilyn, liikunnan ja harrastusten parissa. Täältä löytyy mahdollisuudet samoilla Nuuksion kansallispuistossa, lasketella Vihti Ski-laskettelukeskuksessa, kurvailla Karting-radalla tai lyödä golfpalloa Vihti Golfin kentillä. Useat järvet uimarantoineen houkuttavat veden äärelle. Vihdissä voi myös harrastaa moottorikelkkasafareita, purjelentoa, koiravaljakkoajeluja sekä monenlaista hevosurheilua. Vihdistä on vain noin 45 kilometriä Helsinkiin.

Tiesitkö, että Nummelanharjulla sijaitsee Suomen normaaliperusviiva. ”Viiva” on pituudeltaan 864 metriä ja sitä käytetään avuksi karttojen tekemisessä ja etäisyydenmittauslaitteiden kalibroinnissa.

Vihdin kunnan suurin taajama on Nummela. Se on tunnettu paitsi Anssi Kelan laulusta, myös monien kuuluisuuksien kotipaikkana. Nummela on kasvukeskus, joten taajamasta löytyy kattavat peruspalvelut ja kouluja. Nummelan ja Helsingin välillä kulkee busseja arkisin noin 30 minuutin välein. Pääkapunkiseudun työpaikkojen läheisyys sekä luontoharrastamaan houkuttava ympäristö tekevätkin Nummelasta sopivan asuinympäristön lapsiperheille ja luonnonrauhasta nauttiville.

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita kaikkiin M2-Koteihin.

All M2-Kodit buildings

Apartments Vihti

Papulintie 2

Nummela 03100 Nummela

Year of construction: 1994

apartment building, 24 apartments