Vikailmoituksella voit ilmoittaa huoneistoasi tai talosi yhteis- sekä yleistiloja koskevan vian tai haitan. Täyttämällä vikailmoituksen teet huoltopyynnön. Huoltotöitä tehdään arkisin kello 8-16 välisenä aikana.

Näin teet vikailmoituksen

Hae talosi osoitteella. Mikäli vika, josta haluat ilmoittaa, on huoneistossasi tai sen varusteissa, valitse listasta huoneistosi. Jos ilmoituksesi koskee vikaa tai haittaa yhteis- sekä yleistiloissa, valitse aiheeksi ’Yleiset tilat’.

Mikäli korjaus- tai huoltotoimenpide koskee asuntoasi, sinulle soitetaan ja sovitaan huoltokäynnin ajankohta. Suoritetusta huoltokäynnistä jätetään aina viesti asuntoosi.

Täytä ilmoitukseen vian kuvaus sekä yhteystietosi huolellisesti. Muista ilmoittaa mikäli huoneistossasi on lemmikki. Tarvittaessa voit liittää ilmoitukseen liitteen, esim. kuvan, mitä ilmoituksesi koskee. Paina lopuksi ’Lähetä’.

Kiireellisissä tapauksissa (esim. vesivahingot) soita kiinteistöhuoltoon välittömästi! Talosi kiinteistöhuollon yhteystiedot löydät porraskäytävän ilmoitustaululta tai sivujemme kiinteistöluettelosta.