M2-Kotien asukasedut

 • M2-Kodeilla vakuusmaksu on 0 euroa. Tarkistamme hakijan luottotiedot ennen sopimuksen tekemistä. Jos sinulla on merkintöjä luottotiedoissasi, vakuus on 1−3 kuukauden vuokraa vastaava summa.

 • Lemmikkieläimet ovat tervetulleita asuntoihimme. Koirat, kissat, kalat, linnut ja jyrsijät ovat rakkaita perheenjäseniä ja asukkaita siinä missä ihmisetkin.

 • Lähes jokaisen M2-Kotien asunnon vuokraan sisältyy 10 Mbit/s nettiyhteys. Nostamme perusnopeuden 50 Mbit/s vuoden 2022 aikana ja päivitetty perusnopeus on käytössä kaikilla asukkaillamme vuoden loppuun mennessä.

  Tarkista talosi nettiyhteys ja operaattori:

  DNA: https://www.dna.fi/m2kodit
  Elisa: https://elisa.fi/m2kodit/

  Kun otat netin käyttöön, haluat nopeamman yhteyden tai sinulla on kysyttävää nettiyhteydestä, ota yhteyttä operaattoriisi.

 • Asukastapahtumat ovat osa M2-Kotien asukastoimintaa. M2-Kotien asukastapahtumia ideoi ja suunnittelee aluetoiminnassa mukana olevat asukkaat. Tapahtumatietoja päivitetään tapahtuman lähestyessä. Etsi tapahtumia oman paikkakuntasi mukaan ja tule mukaan!

  Tutustu asukastapahtumiin

 • Haluatko maalata asuntosi seinät? Saat M2-Kotien asukkaana tarvittavat välineet ja laadukkaat maalit omatoimista maalausta varten. Uusissa kiinteistöissä ja Koti kuntoon -remonttien jälkeen maaliedun voit saada aikaisintaan kahden vuoden kuluttua.

  Lue lisää maaliedusta

 • M2-Kotien asukkaat on vakuutettu kiinteistön alueella voimassaolevalla AsumisPlus-ryhmävakuutuksella, joka on laajempi kuin perinteinen talkoovakuutus. AsumisPlus -vakuutus sisältää talkoovakuutuksen lisäksi esimerkiksi avainturvan ja asumisen keskeytysturvan. Lisätietoja AsumisPlus -vakuutuksesta ja korvauksen hakemisesta.

  Tarvitset huoneistoosi myös kotivakuutuksen.

 • Tarjoamme asukkaillemme SmartStore™ Collect -kierrätysastian helpottamaan kodin kotitalousjätteen lajittelua ja säilytystä. Asukasedun saa käyttöönsä olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. Kierrätysastioita on vuosittain tarjolla rajattu määrä ja asukasetu on lunastettavissa kerran asumisaikana.

  Tarkempaa tietoa SmartStore™ Collect –kierrätysastiasta.

M2-lehti

M2-Kotien asukkaana saat ilmaisen asukaslehden kaksi kertaa vuodessa. Lue aikaisemmin ilmestyneet M2-lehdet tai jätä juttuvinkki!

Uutiskirje

Tilaa uutiskirje, niin kuulet asumisen ajankohtaiset aina uudiskohteista asukastapahtumiimme ensimmäisten joukossa!

Tilaa uutiskirjeAvautuu uuteen ikkunaan