Koteja meille kaikille – 7 hyvää syytä muuttaa M2-Kodeille

Meistä jokainen on oikeutettu omaan kotiin, riippumatta elämäntilanteesta tai palkkapussin koosta. Kun muutat M2-Kodeille, rahaa jää myös elämiseen.

Tarjoamme kaupungin reiluimmat vuokraneliöt opiskelijoille, perheille, nuorille aikuisille, työssäkäyville, eläkeläisille ja haastavassa elämäntilanteessa oleville.

Vuokramme ovat ARAn omakustannusperiaatteen mukaan määritellyt ja aidosti kohtuulliset. Emme tavoittele voittoa.

Löydä sinulle sopiva koti

 

1) Nollavakuus

Lähtökohtaisesti M2-Kotien asunnoissa et joudu maksamaan vuokravakuutta. Poikkeuksena ovat tilanteet, joissa hakijalla on merkintöjä luottotiedoissa. Luottotietomerkintä ei estä hakemista M2-Kodeille, mutta tällöin vuokravakuutena peritään 1–3 kuukauden vuokraa vastaava summa.

Jos oma tilanteesi pohdituttaa, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lue myös: Kuka voi hakea M2-Kodeille?

2) Edulliset asunnot, joita kunnostetaan säännöllisesti

M2-Kotien tehtävänä on tarjota siistejä vuokrakoteja, joihin asukkailla on varaa. Vaikka vuokra on edullinen, se ei suinkaan tarkoita, että viihtyisyydestä tingittäisiin.

Vanhojen M2-Kotien kunnostuksesta huolehditaan Koti kuntoon -huoneistoremontilla, jossa asunnot saavat uudet pinnat, kodinkoneet ja kylpyhuoneet. Koti kuntoon -remontin jälkeen asunto on kuin uusi!

Jos asuntosi Koti kuntoon -remontista tai uudiskohteen valmistumisesta on kulunut vähintään kaksi vuotta, voit lisäksi hakea tarvittavat välineet ja laadukkaat maalit omatoimista maalausta varten. Lisätietoa maaliedusta ja muista M2-Kotien asukaseduista löydät täältä.

Lue myös: Näin Koti kuntoon -remontit etenevät

3) Ilmainen netti

Lähes kaikissa M2-Kotien asunnoissa on maksuton 50 Mbit/s nettiyhteys. Netin M2-Kodeille toimittaa kohteesta riippuen Elisa tai DNA.

4) Lemmikit sallittu

Oli rakas perheenjäsenesi sitten koira, kissa, kani tai marsu, se on tervetullut asumaan kanssasi M2-Kodeille. Lemmikit ovat sallittu kaikissa vuokrakodeissamme, lukuun ottamatta Hyvinkään allergiataloa.

5) Maksuttomat asukastapahtumat

Yhteisöllisyys on kiinteä osa asumista M2-Kodeilla. M2-Kotien talossa sinulla on oma, arvokas paikkasi ja asukkaana olet osa välittävää naapurustoa.

M2-Kotien asukastapahtumia ideoivat ja järjestävät aluetoiminnassa mukana olevat asukkaat. Korkeasaaripäivä, saaristoristeily tai kesäteatteria porukalla – siinäpä muutamia esimerkkejä viime vuosien asukastapahtumista. Kaikki tulevat asukastapahtumat löydät tapahtumasivuilta.

Tapahtumat ovat asukkaille maksuttomia ja kaikki asukkaat ovat tervetulleita mukaan. Asukastapahtumat ovat osa M2-Kotien asukastoimintaa.

6) AsumisPlus -vakuutus

Eläessä sattuu ja tapahtuu! M2-Kotien asukkaat on vakuutettu kiinteistön alueella voimassa olevalla AsumisPlus-ryhmävakuutuksella. Se on laajempi kuin perinteinen talkoovakuutus, ja sisältää lisäksi esimerkiksi avainturvan ja asumisen keskeytysturvan.

7) Tukea vaikeina aikoina

Jokaisella meistä on oikeus mukavaan kotiin, jossa viihtyy, ja elämään, jossa arki on mukavaa ja huoletonta.

M2-Kodeilla asuessasi et jää huoliesi kanssa yksin. Saat apua matalalla kynnyksellä, luottamuksellisesti ja maksutta, oli kyseessä sitten vuokranmaksuasiat, sosiaalitoimiston ja Kelan palvelut, oman talouden hallinta tai kodin puhtaanapito.

M2-Kodit on turvanasi elämän kaikissa eri tilanteissa, koska reilu ja turvattu asuminen kuuluu jokaiselle. Neuvontaa saa myös mielenterveys- ja päihdekysymyksissä, joihin vastaavat sosiaalialan ammattilaiset.

Vaikka elämässä olisikin haasteita, pidämme huolen siitä, ettei asumisesta tarvitse murehtia.

Lue vinkit, kuinka haet asuntoa M2-Kodeilta ja tutustu heti vapaana oleviin kohteisiin.

Hae asuntoja

Millaista on asua M2-Kodeilla? Tutustu asukastarinoihin

M2-Kotien uutiskirje

Tilaamalla M2-Kotien uutiskirjeen saat ensimmäisten joukossa tietoa vapaista asunnoista ja vinkkejä esimerkiksi asuntohausta uudiskohteisiimme.

Tilaa uutiskirjeAvautuu uuteen ikkunaan

Katso uusimmat vapautuneet