Senioriasunnot – Asu omassa rauhassa M2-Kodeilla

Etsitkö uutta kotia rauhallisesta ympäristöstä? M2-Kodeilta löydät kaupungin reiluimmat neliöt taustaan, toimeentuloon ja elämäntilanteeseen katsomatta.

Senioriasuntojen sijaan tykkäämme puhua aikuisen asumisen kohteista: löydät meiltä viihtyisiä vuokra-asuntoja taloissa, joiden asukasvalinnat lähtevät 55 vuodesta ylöspäin.

Jos haluat asua talossa, missä keskiössä ei ole lasten leikkikenttä, tutustu yli 55-vuotiaille tarkoitettuihin kohteisiimme!

Täytä hakemus

Vapaat senioriasunnot – tutustu yli 55-vuotiaille suunnattuihin kohteisiimme

Kaikki yli 55-vuotiaille suunnatut talot

 

Senioriasunnot, tai aikuisen asumisen kohteet kuten me M2-Kodeilla tapaamme sanoa, sijaitsevat eri puolella Suomea lähes kymmenessä eri kaupungissa. Tutustu vaihtoehtoihin ja katso myös vapaat yksiöt ja kaksiot muissa kohteissamme!

Senioriasunnot & yhteisöllisyys: M2-Kodeilla pääset vaikuttamaan talosi asioihin

Monille aikuisen asumisen kohteista kiinnostuneille yhteisöllisyys on tärkeä osa asumista. M2-Kodeilla pääset vaikuttamaan talosi asioihin asukastoiminnan kautta. Useimmissa kohteissamme on yhteisiä tiloja, kuten kerhohuoneita ja viheralueita, jotka kannustavat sosiaaliseen kanssakäymiseen ja yhdessäoloon.

Yli 55-vuotiaille suunnatuissa taloissa on otettu huomioon, että niissä voi asua myös silloin kun oma liikkuminen saattaa vaatia hissiä ja esteettömyyttä. Ja jos ikääntymisen myötä tulee erityistarpeita, voi kunta auttaa asentamaan senioriasuntoon apuvälineitä.

Asukasedut

Näin haet M2-Kodeille

Kokemuksia asumisesta M2-Kodeilla

Kotini ikkunoista avautuu upea näköala Salpausselän hyppyrimäille asti. Parasta kodissani on sijainti, edullisuus ja hyvät naapurit. Täällä rappukäytävässä aina tervehditään. Luonteeltani olen tuttavallinen, tykkään jututtaa ihmisiä. Täällä kaikki sujuu. Esimerkiksi pesutupa on hyvä.

Markku, 61, asuu Lahden Hakatorneissa

Kotimme on neljännen kerroksen kolmio, jossa on hienointa oma sauna. Olen mukana talotoimikunnassa ja toimin kerhovastaavana. Talon asiat ovat hyvässä hoidossa: asunnot ja yhteiset tilat ovat siistit ja piha grillikatoksineen viihtyisä. Parasta ovat kuitenkin hyvät naapurit.

Armas, 61, asuu Oulussa Pinkelikadulla

Millaista on asua M2-Kodeilla? Tutustu asukastarinoihin

Koteja meille kaikille

  • Luotettava vuokranantaja
  • Helppoa ja yhteisöllistä asumista
  • Viihtyisä koti läheltä palveluita
  • Nollavakuus
  • Lemmikit tervetulleita

7 syytä hakea asukkaaksi M2-Kodeille 

 

Asukasvalinnoissa noudatetaan ARA-kriteerejä

M2-Kotien aikuisen asumisen kohteet antavat mahdollisuuden asuinympäristöön, missä asuminen on rauhallisempaa ja pihapiiri on rakennettu aikuisten ehdoilla.

Asukasvalinnat tehdään myös yli 55-vuotiaille tarkoitettuihin kohteisiin ARA-kriteerejä noudattaen.

Mikä ihmeen ARA?

Senioriasunnot kasvattavat suosiotaan

Ihmisen ikääntyessä mukavan, turvallisen ja toimivan asuinympäristön merkitys korostuu entisestään. Erityisesti ikääntyvien tarpeisiin suunniteltujen senioriasuntojen kysyntä kasvaa jatkuvasti. Suomen väestörakenteen muuttuessa senioriasunnot ja niiden kysyntä tulee kasvamaan entisestään.

Myös me M2-Kodeilla haluamme huomioida aikuisen asumisen tarpeet ja siksi tarjoamme myös yli 55-vuotiaille suunnattuja asuntoja.

Senioriasuntojen suunnittelussa pyritään ottamaan huomioon erityisesti ikääntyvien asukkaiden tarpeet, kuten esteettömyys. Myös palvelut ovat senioriasunnoissa lähellä.

Senioriasunnot tarjoavat turvallisen ja viihtyisän ympäristön, jossa asukkaat voivat nauttia elämästään yhteisöllisesti ja itsenäisesti.

Vapaa asunnot