Katso uusimmat vapautuneet vuokra-asunnot

Kuka voi hakea M2-Kotien vuokra-asuntoa?

M2-Kotien vuokra-asunnot ovat tavallisia vuokra-asuntoja, koteja meille kaikille. Mutta koska ne ovat ARA-rahoitteisia, on meidän otettava huomioon asukasvalinnassa muutamia sääntöjä.

Lue lisääAvautuu uuteen ikkunaan

Mitä tarkoittaa ARA tai varallisuusraja?

ARA, varallisuusraja, tarveharkinta…Älä huoli, jos asuntohakemuksen termit mietityttävät. Näitä sanoja pähkäilevät muutkin. Ota vuokra-asumisen käsitteet haltuun!

Lue lisääAvautuu uuteen ikkunaan

Millaista on asua M2-Kodeilla? Tutustu asukastarinoihin

Uudiskohteet

M2-Kodit rakennuttaa vuosittain uusia kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja. Uudiskohteisiin on hakuaika, seuraa ilmoituksiamme! Uudiskohteet ovat erittäin suosittuja, joten hakijoita on paljon. Teemme asukasvalinnat hakuaikana saapuneiden hakemusten perusteella. Tarvittaessa hakuaikaa jatketaan. Kaikki uudiskohteemme ovat savuttomia.

M2-Kotien nuorisoasunnot

M2-Kodeilla on myös asuntoja, jotka on tarkoitettu 18−29-vuotiaille nuorille aikuisille. Asukkaat saavat asua asunnoissa 35-vuotiaiksi asti.

Koti kuntoon -remontit

Pidämme kodeistamme huolta. Kunnostamme vuosittain satoja koteja Koti kuntoon -konseptin mukaisesti. Koti kuntoon on M2-Kotien oma huoneistoremontti, jossa vanhan talon asunnot saavat uudet pinnat, keittiön ja pesuhuoneen. Koti kuntoon -remonttien tavoitteena on kohentaa vanhojen asuntojen ilmettä ja lisätä asumisviihtyvyyttä.