M2-Kodit

Kiinasta Martsariin
Anna Laitinen muutti M2-Kotien upouuteen taloon Vantaan Martinlaaksossa. Isä Jukka Laitinen auttoi muutossa.

Yhteystiedot 

Mikä on M2-Kodit?

M2-Kodit on Y-Säätiö-konsernin kokonaan omistama, kohtuuhintaiseen ARA-vuokra-asumiseen keskittynyt yhtiö. M2-Kotien vuokra-asuntoja on yli 10 500 ympäri Suomea, 30 paikkakunnalla.

Enemmän elämää

Me M2-Kodeilla olemme sitä mieltä, että koti on enemmän kuin asunto. Kaikki rahat eivät saa mennä asumiseen, sillä elämästä pitää saada nauttia.

M2-Kotien tavoite on tarjota vuokrakoteja, joihin asukkailla on varaa. Siksi vuokramme ovat ARAn omakustannusperiaatteen mukaan määritellyt ja aidosti kohtuulliset. Emme tavoittele voittoa.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään asukkaille tarjottavia palveluita, talojen yhteistiloja ja mahdollisuuksia toimia hyvässä vuorovaikutuksessa naapureiden ja lähialueen asukkaiden kanssa. Tutustu esimerkiksi asukkaitamme tukevaan Uuras-ohjelmaan, joka välittää työtä ja työmahdollisuuksia.

Mikä on Y-Säätiö?

M2-Kotien omistaja Y-Säätiö on Suomen neljänneksi suurin vuokranantaja, joka edistää yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta tarjoamalla kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja ihmisille, joiden on vaikea löytää asuntoa. Y-Säätiö on yleishyödyllinen, poliittisesti sitoutumaton ja voittoa tavoittelematon.

Y-Säätiö-konsernilla on yli 17 300 asuntoa yli 50 paikkakunnalla.

Kaikki ihmiset tarvitsevat oman kodin

Y-Säätiöllä on kaksi asumisen palvelumuotoa: ARA-ehdoin vuokrattavat M2-Kodit sekä erityisryhmille suunnatut Y-Kodit. Kahden asumisen muodon rahoitusmalli ja kohderyhmä ovat keskenään hieman erilaiset, mutta keskeinen toimintaperiaate on sama: kaikki ihmiset tarvitsevat oman kodin.

Y-Säätiö tekee aktiivista tutkimus- ja kehittämistoimintaa asunnottomuuden poistamisen eteen.

Y- Säätiö on perustettu vuonna 1985. Y-Säätiön perustajayhteisöjä ovat: