Mikä M2-Kodit on?

M2-Kodit on Y-Säätiö-konsernin omistama, kohtuuhintaiseen ARA-vuokra-asumiseen keskittynyt yhtiö. M2-Kotien vuokra-asuntoja on yli 11 000  ympäri Suomea, 30 paikkakunnalla. Tavoitteenamme on tarjota vuokrakoteja, joihin asukkailla on varaa. Emme tavoittele voittoa.

M2-Kotien taustaa

M2-Kodit perustettiin vuonna 2003. Alkuperäiseltä nimeltään se oli Kiinteistö Oy Y-Asunnot. Asuntokannan laajentuessa vuosina 2015–2016 nimi päätettiin vaihtaa samassa yhteydessä, kun uusi urbaanin kohtuuhintaisen vuokra-asumisen konsepti kehitettiin.

Mikä on M2-Kodit?Avautuu uuteen ikkunaan

Yhteystiedot

Tavoitat meidät sähköpostilla tai puhelimella maanantaista perjantaihin klo 915. Palvelemme asiakkaita myös aluetoimistoissamme seitsemällä paikkakunnalla.

Töihin M2-Kodeille

Työllistämme joukon erilaisia asiakaspalvelun, asuntojen vuokrauksen, isännöinnin sekä talouden asiantuntijoita. Lisäksi meillä työskentelee muun muassa hallinnon, tietohallinnon ja viestinnän ammattilaisia. Meillä pääsee tekemään arvokasta työtä asumisen parissa. Tuemme myös asukkaidemme työllistymistä Uuras-ohjelman kautta.

Lue lisääAvautuu uuteen ikkunaan

M2-lehti

M2 on M2-Kotien asiakaslehti, joka postitetaan kaikkiin asuntoihimme kaksi kertaa vuodessa. M2-lehti on tehty asukkaillemme ja se on osa asukasetujamme.

Lehti on palkittu kunniamaininnoin kansainvälisessä Folio Awards -kilpailussa. M2 on sataprosenttisesti hiilineutraali painotuote.

Ajankohtaista

Julkaistu:

Espoon Olarin uudiskohteen hakuaika alkaa

Espoon Olariin valmistuu syksyllä M2-Kotien kerrostalo. Kuusikerroksinen talo pitää sisällään 58 asuntoa loistavalla sijainnilla aivan Iso Omenan palveluiden vieressä. Asuntoja on yksiöistä kolmioihin. Hakuaika alkaa kesäkuussa.
Julkaistu:

Asukaswebinaari: parvekeviljelyn perusteet

Ämpäriperunaa, tomaattia, mansikkaa, herneitä, yrttejä – ilmoittaudu mukaan 24.5. klo 17.30 järjestettävään webinaariin ja ota haltuun parvekeviljelyn perusteet!
Julkaistu:

Grillikausi alkaa

Kesän saapuminen tarkoittaa monelle grillikauden avaamista. Mikä onkaan parempaa, kuin kesäherkkujen nauttiminen omasta grillistä!