Mikä M2-Kodit on?

M2-Kodit on Y-Säätiö-konsernin omistama, kohtuuhintaiseen ARA-vuokra-asumiseen keskittynyt yhtiö. M2-Kotien vuokra-asuntoja on yli 10 800  ympäri Suomea, 30 paikkakunnalla. Tavoitteenamme on tarjota vuokrakoteja, joihin asukkailla on varaa. Emme tavoittele voittoa.

M2-Kotien taustaa

M2-Kodit perustettiin vuonna 2003. Alkuperäiseltä nimeltään se oli Kiinteistö Oy Y-Asunnot. Asuntokannan laajentuessa vuosina 2015–2016 nimi päätettiin vaihtaa samassa yhteydessä, kun uusi urbaanin kohtuuhintaisen vuokra-asumisen konsepti kehitettiin.

Mikä on M2-Kodit?Avautuu uuteen ikkunaan

Yhteystiedot

Tavoitat meidät sähköpostilla tai puhelimella maanantaista perjantaihin klo 915. Palvelemme asiakkaita myös aluetoimistoissamme seitsemällä paikkakunnalla.

Töihin M2-Kodeille

Työllistämme joukon erilaisia asiakaspalvelun, asuntojen vuokrauksen, isännöinnin sekä talouden asiantuntijoita. Lisäksi meillä työskentelee muun muassa hallinnon, tietohallinnon ja viestinnän ammattilaisia. Meillä pääsee tekemään arvokasta työtä asumisen parissa. Tuemme myös asukkaidemme työllistymistä Uuras-ohjelman kautta.

Lue lisääAvautuu uuteen ikkunaan

M2-lehti

M2 on M2-Kotien asiakaslehti, joka postitetaan kaikkiin asuntoihimme kaksi kertaa vuodessa. M2-lehti on tehty asukkaillemme ja se on osa asukasetujamme.

Lehti on palkittu kunniamaininnoin kansainvälisessä Folio Awards -kilpailussa. M2 on sataprosenttisesti hiilineutraali painotuote.

Ajankohtaista

Julkaistu:

Olemme mukana Astetta alemmas -energiansäästökampanjassa

Olemme mukana valtakunnallisessa Astetta alemmas -kampanjassa, joka on valtionhallinnon yhteinen energiansäästökampanja. Tehokas energiankäyttö ja energiansäästötoimenpiteet ovat tärkeitä erityisesti nyt, kun Venäjän hyökkäyssota kiristää Euroopan energiatilannetta.
Julkaistu:

Yhdessä kohti kestävämpiä ympäristöjä

Talojemme piha-alueiden suunnittelua ja toteutusta ohjaa pian Kestävän viherhoidon käsikirja. Tulevaisuuden toiminnallamme haluamme suojella ja tukea luonnon monimuotoisuutta.