Tässä näkyy pistokerasia
Julkaistu: | Uutinen

Sähkökatkoihin varautuminen

Energiansäästötalkoissa jokaisen panos on tärkeä ja kannustammekin asukkaitamme vähentämään liiallista sähkönkäyttöä omassa arjessaan. Tehokkaalla energiansäästöllä voimme välttää sähköpulasta aiheutuvat sähkökatkot tulevalla talvikaudella.
Kuopion Päivärantaan tulee loppuvuodesta uusia M2-Kotien vuokra-asuntoja. Kuvassa talon julkisivu.
Julkaistu: | Uutinen

Päivärannan uudiskohteen hakuaika alkaa

Kuopion Päivärannan uudiskohteeseen haetaan asukkaita marraskuussa. Uudet asunnot ovat yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen perheasuntoja. Muuttamaan uusiin koteihin päästään ensi vuoden maaliskuussa.
M2-Kodit kesatyontekijat
Julkaistu: | Uutinen

Palkittu kesätyönantaja jo neljättä kertaa

Sijoituimme toiseksi parhaaksi kesätyöpaikaksi Oikotie Työpaikkojen Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa. Kilpailun tulokset perustuvat yrityksen omien kesätyöntekijöiden arvioihin.
Julkaistu: | Uutinen

Olemme mukana Astetta alemmas -energiansäästökampanjassa

Olemme mukana valtakunnallisessa Astetta alemmas -kampanjassa, joka on valtionhallinnon yhteinen energiansäästökampanja. Tehokas energiankäyttö ja energiansäästötoimenpiteet ovat tärkeitä erityisesti nyt, kun Venäjän hyökkäyssota kiristää Euroopan energiatilannetta.
Julkaistu: | Uutinen

Yhdessä kohti kestävämpiä ympäristöjä

Talojemme piha-alueiden suunnittelua ja toteutusta ohjaa pian Kestävän viherhoidon käsikirja. Tulevaisuuden toiminnallamme haluamme suojella ja tukea luonnon monimuotoisuutta.
Julkaistu: | Uutinen

Kaupunkiviljelyä omalla pihamaalla

Tänä kesänä kaupunkiviljelyä oman kodin pihamaalla on päässyt kokeilemaan Espoon Kaskimaa 4:n M2-Kotien asukkaat. Urbaanissa ympäristössä toteutettavan viljelykokeilun taustalla on HSY:n koordinoima Circular Green Blocks -hanke
Korkeasaari-päivä
Julkaistu: | Uutinen

Kesäkauden asukastapahtumat ovat käynnistyneet vauhdikkaasti

Asukastapahtumat ovat tärkeä osa asukastoimintaamme. Kevään ja kesän tapahtumat ovat käynnistyneet vauhdikkaasti. Pitkän tapahtumatauon jälkeen tapahtumille on ollut kysyntää. Tapahtumia järjestetään aktiivisesti eri puolilla Suomea koko kesän ajan.
Kuvituskuva
Julkaistu: | Uutinen

Tutustu uusittuun OmaM2-palveluun

Asumisen ja siihen liittyvien asioiden hoidon tulee olla asukkaillemme mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. OmaM2-palvelussa asiat voi hoitaa itselle sopivaan aikaan paikasta riippumatta.