Uutinen

Korkeasaari-päivä
Julkaistu: | Uutinen

Kesäkauden asukastapahtumat ovat käynnistyneet vauhdikkaasti

Asukastapahtumat ovat tärkeä osa asukastoimintaamme. Kevään ja kesän tapahtumat ovat käynnistyneet vauhdikkaasti. Pitkän tapahtumatauon jälkeen tapahtumille on ollut kysyntää. Tapahtumia järjestetään aktiivisesti eri puolilla Suomea koko kesän ajan.
Kuvituskuva
Julkaistu: | Uutinen

Tutustu uusittuun OmaM2-palveluun

Asumisen ja siihen liittyvien asioiden hoidon tulee olla asukkaillemme mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. OmaM2-palvelussa asiat voi hoitaa itselle sopivaan aikaan paikasta riippumatta.
Julkaistu: | Uutinen

Asukkaat mukana kiinteistökierroksilla

Strategiamme mukaisesti huolehdimme siitä, että asukkaamme asuvat hyvin. Tämä tarkoittaa laadukkaita ja hyvin hoidettuja kiinteistöjä ja asuntoja. Kiinteistökierrosten tavoitteena on kuulla asukkaitamme asumisen onnistumisessa.
Julkaistu: | Uutinen

Lähes sata asukasaktiivia tapasi M2-Päivässä

Valtakunnallinen M2-Päivä 14.5. kokosi yhteen M2-Kotien asukastoiminnan aktiivit. Tapahtumassa kuultiin ja keskusteltiin asumisen ajankohtaisista asioista. Tapahtuma toteutettiin ensimmäistä kertaa hybriditapahtumana.
Julkaistu: | Uutinen

Asukastapahtumat käynnistyvät Korkeasaari-päivällä

Kesän lähestyessä ja koronarajoitteiden hellittäessä pääsemme jälleen käynnistämään asukastapahtumat. Tapahtumiin osallistuminen on M2-Kotien asukkaille maksutonta. Tutustu oman alueesi tapahtumiin.
Julkaistu: | Uutinen

Espoon Vermonniityn uudiskohdehaku alkaa

Osoitteeseen Runoratsunkatu 9, Espoon Vermonniittyyn, valmistuu kesän lopussa 122 uutta vuokrakotia. Hakuaika asuntoihin alkaa toukokuun alussa.
Kuvituskuva
Julkaistu: | Uutinen

Surffailua nopeammalla yhteydellä

Asukkaillemme asukasetuna kuuluvan nettiyhteyden perusnopeus nousee 50 Mbit/s vuoden 2022 aikana. Nopea nettiyhteys tuo uusia mahdollisuuksia etätyöskentelyyn ja viihdesisällöistä nauttimiseen.
Julkaistu: | Uutinen

Venda-hanke kutsuu purjehtimaan

Hei sinä 18–29-vuotias pääkaupunkiseudulla asuva M2-Kotien asukas: Venda-hanke hakee nuoria aikuisia mukaan seikkailutoimintaan ja purjehtimaan kuunari Helenalla kesäksi 2022.