Ajankohtaista

Julkaistu: | Uutinen

Uudet Yhdessä-asunnot tarjoavat erinomaiset puitteet yhteisasumiseen

Vantaan Martinlaaksossa sijaitseva uudiskohteemme tarjoaa täysin uniikin mahdollisuuden asua yhdessä esimerkiksi perheenjäsenten tai kaveri-/opiskelijaporukan kesken. Yhteisasumiseen tarkoitetuissa Yhdessä-asunnoissa on jokaiselle asukkaalle oma huone kylpyhuoneineen. Hae Yhdessä-asuntoa nyt!
Julkaistu: | Uutinen

Vantaan uudiskohteen ainutlaatuiset yhteiskäyttötilat lisäävät asumisviihtyvyyttä

Vantaan Martinlaaksossa Laajaniitynkujalla on kuusi M2-Kotien vuokrataloa. Viimeisin, A-talo, valmistui elokuussa 2023 ja asukkaat ovat päässeet asettumaan uusiin koteihinsa. Laajaniitynkujan talot ovat rakennettu vuosina 2018–2023 ja asuntoja on yhteensä 318 kpl. Ainutlaatuisessa A-talossa on huomioitu asukkaiden yhteisöllisyyttä ja asumisviihtyvyyttä täysin uudella tavalla.
Julkaistu: | Uutinen

Vantaan Kuusijärvellä vietettiin asukastapahtumaa 2.9.

Pääkaupunkiseudun asukkaamme kokoontuivat viettämään koko perheelle suunnattua asukastapahtumaa lauantaina 2.9. Tapahtumassa tavattiin naapureita ja vietettiin yhteistä aikaa erilaisten aktiviteettien parissa.
Julkaistu: | Uutinen

Niityt ja pölyttäjät rikastuttavat pihojamme

Olemme sitoutuneet suojelemaan ja tukemaan luonnon monimuotoisuutta. Talojemme piha-alueet suunnitellaan ja toteutetaan kestävän viherhoidon mukaisesti. Luonnon monimuotoisuutta lisäämällä rakennamme kestäviä ympäristöjä.

Artikkelit

Julkaistu:

Laaja kotivakuutus tuo turvaa ja mielenrauhaa

Laaja kotivakuutus vuokra-asuntoon on enemmän kuin vain harkittava vaihtoehto – M2-Kotien asuntoon muuttaessa kotivakuutus on pakollinen, ja samalla myös välttämätön turvaverkko, joka suojaa sinua ja omaisuuttasi odottamattomilta tapahtumilta.
Julkaistu:

Kestävä asuminen: Kohti ekologisempaa ja vastuullisempaa elämää

Kestävä asuminen tarkoittaa asumistapaa, joka ottaa huomioon ympäristön, sosiaalisen ja taloudellisen kestävyyden. Se pyrkii vähentämään asumisen negatiivisia vaikutuksia ympäristölle ja edistämään terveellistä, turvallista ja resurssitehokasta elämää.
Julkaistu:

Martinlaakso asuinalueena

Millainen on Martinlaakso asuinalueena? Martinlaakso eli Martsari tunnetaan perinteikkäänä lähiönä, mutta viime vuosina alue on saanut uutta virtaa muun muassa Kehäradan ja uudistetun kauppakeskuksen ansiosta. Lue lisää!