Lapsiperheen koti M2-Kodeilta: toimivat pohjaratkaisut ja palvelut lähellä

Onko haaveissasi lapsiperheen koti, jossa on fiksu pohjaratkaisu ja lapsiperheiden palvelut lähellä? Toivotko kohtuullista vuokraa?  Jos asunnon tarpeesi on kiireellinen ja etsit lapsiperheelle sopivaa kotia mukavasta naapurustosta, kannattaa tutustua M2-Kotien asuntoihin. Meiltä löydät kaupungin reiluimmat neliöt yli 30 paikkakunnalla.

Kun muutat perheen kanssa M2-Kodeille, jää rahaa myös elämiseen. Asuminen M2-Kodeilla on turvallista ja vaivatonta: me huolehdimme kodistasi, joten sinä voit keskittyä perheeseesi.

Etsi asuntoja

M2-Kotien asukasedut

 

Lapsiperheet, tervetuloa!

M2-Kotien asunnoissa on:

  • Kohtuullinen vuokra
  • Nollavakuus
  • Palvelut lähellä
  • Fiksut pohjaratkaisut
  • Mukavat naapurit

+ Lemmikit aina tervetulleita!

Usein kysytyt kysymykset

Sujuvaa lapsiperheen arkea erilaisille perheille

Lapsiperheet arvostavat M2-Kodeilla asumisessa erityisesti kohtuullista vuokraa, siistejä asuntoja ja viihtyisiä asuinalueita. Hyvät yhteiset tilat ja aktiivinen asukastoiminta kutsuvat niin kaverisynttäreiden kuin pihajuhlien järjestämiseen. Myös lapsiperheen palvelut, kuten päiväkodit, koulut, kirjasto, terveysasema ja liikuntapaikat ovat useimmissa M2-Kotien kohteissa aivan kivenheiton päässä. Parhaimmillaan päiväkoti löytyy jopa samasta rapusta!

Lapsiperheen kodissa käytännöllisyys on yleensä kaikkein tärkein kriteeri. Toimiva lapsiperheen koti mahdollistaa omaa rauhaa myös vanhemmille.

7 syytä muuttaa M2-Kodeille

Kuka voi hakea M2-kodeille?

Lapsiperheiden sujuva arki rakentuu viihtyisän kodin ympärille, ja siksi me M2-Kodeilla panostamme paljon asukkaiden vaivattoman arjen tukemiseen. Olemme luotettava ja joustava vuokranantaja. Kun lapset kasvavat, voit hakea vaihtoasuntoa suoraan M2-Kodeilta.

Lapsiperheen koti M2-Kodeilta – näin haet asukkaaksi

M2-Kotien vuokrakohteet ovat ARA-tuettuja vuokra-asuntoja. Se tarkoittaa, että M2-Kotien asukasvalinnoissa noudatetaan tarveharkintaa, jota määrittelevät ARA:n asettamat kriteerit. M2-Kodeilla et voi jonottaa perheellesi tiettyä asuntoa, vaan tarjoamme vapaita asuntoja niitä eniten tarvitseville.

Yhtenä kriteerinä on asunnon tarpeen kiireellisyys. Esimerkiksi kodittomaksi jäämässä oleva perhe, missä on pieniä lapsia, nähdään tarveharkinnassa kaikkein kiireellisimpään ryhmään.

Lue lisää tarveharkinnasta

 

ARA-tuettuihin asuntoihin liittyy monia harhaluuloja. Lue artikkeli, jossa korjaamme yleisimpiä väärinkäsityksiä – saatat yllättyä!

Tutustu myös: Näin haet asuntoa M2-Kodeilta

Lapsiperheen koti – katso uusimmat vapautuneet perhekohteet

Ensimmäisen kuukauden vuokra -50 %

Kilterinaukio 1

01600 Vantaa

75 m², 3H+K+S , 3. krs 1170 €/kk

Ensimmäisen kuukauden vuokra -50 %

Kilterinrinne 8 B

01600 Vantaa

76 m², 4H+KT , 2. krs 1138 €/kk

Jampankatu 4

04440 Järvenpää

92,5 m², 4H+K+S , 1. krs 1156 €/kk

Ensimmäisen kuukauden vuokra -50 %

Klariksentie 2

02250 Espoo

71,5 m², 3H+K+S , 3. krs 1115 €/kk

Lapsiperhe kaksiossa? Uudiskohteissa riittävät pienemmätkin neliöt

M2-Kodeilla lapsiperhe viihtyy myös kaksiossa. Pienemmässä kodissa korostuvat entisestään toimiva pohjaratkaisu, hyvät varastotilat ja esimerkiksi lasitettu parveke, joka laajentaa asuinneliöitä. Siksi näihin kotien viihtyisyyttä lisääviin asioihin on kiinnitetty erityistä huomiota M2-Kotien uudiskohteissa.

Vuosittain valmistuu satoja uusia asuntoja eri puolille Suomea. Tutustu rakenteilla oleviin uudiskohteisiimme ja tilaa M2-Kotien uutiskirje, niin saat ensimmäisten joukossa tietoa asuntohaun aikataulusta.

M2-Kotien uudiskohteet

Vapaat kaksiot

Näin M2-Kodeilla asuvat lapsiperheet kertovat kokemuksistaan

Kotimme on ihanan valoisa, siisti ja vastaremontoitu, huomattavasti laadukkaampi kuin saatoin kuvitella. Olen nimittäin aina luullut, että tämänhintaiset vuokra-asunnot olisivat huonompikuntoisia. Talo vaikuttaa mukavalta ja hiljaiselta. Tyttäreni koulu on lähellä, on puistoja ja hyvät harrastusmahdollisuudet.”

Medina, 39, asuu tyttärensä kanssa Vantaan Valtuustokadulla

Muutimme Matinkylään hieman edullisemman vuokran ja parempien liikenneyhteyksien vuoksi. Lasten kannalta on hienoa, kun ihan vieressä on kolme eri leikkipaikkaa. Parasta kodissamme on lasitettu parveke. Siellä on ihana polttaa kynttilää ja juoda kuppi teetä ja rauhoittua, kun lapset ovat nukkumassa. Omaa rauhaa osaa arvostaa, kun on pieniä lapsia.”

Ebba, 32, asuu perheensä kanssa Espoon Kalastajanmäessä

Lue lisää kokemuksia ARA-asunnoista

Lapsiperheet M2-Kodeilla – tutustu asukastarinoihin