Asukastarina: Taru, Asta ja Fia-Maria, Helsinki

Millaista on asua M2-Kodeilla? Annetaan asukkaiden kertoa!

Tässä artikkelissa ääneen pääsee Björnin perhe. Artikkeli on alun perin julkaistu M2-lehdessä 1/2021.

Asukkaat: Taru Björn, 31, Asta Björn, 8, ja Fia-Maria Björn, 6

Asuinpaikka: M2-Kotien asunto Helsingissä Taiteentekijäntiellä

Asunto: 2h + k, 60,5 m2

Muuttaneet taloon: joulukuussa 2019

Sopivalla sijainnilla

”Kotimme sijainti on tosi mukava. Lähistöllä on ulkoiluun niin metsää kuin merenrantaakin, ja perheemme tokaluokkalaisella on lyhyt koulumatka.

Alueena Talinranta on rauhallinen: sopivasti syrjässä, mutta kuitenkin hyvien liikenneyhteyksien päässä. Asunnon kaikki pinnat oli remontoitu juuri ennen muuttoamme. M2-Kotien Koti kuntoon -remontti vaikuttikin sijainnin ohella positiivisesti muuttopäätökseen. Ihana lisä oli myös keittiössä valmiina oleva astianpesukone, joka olisi muuten ollut ostoslistalla, sillä tykkään leipoa ja laittaa ruokaa.

Lasten kanssa taas vietämme yhdessä aikaa etenkin lautapelien parissa, Afrikan tähti on meillä kovassa suosiossa. Pelaamiseen on hyvin tilaa. Tässä kodissa iloa tuottaa myös oma, pensasaidan rajaama takapiha. Se muuttui suorastaan kesäolohuoneeksi, kun hankin ulos sohvan ja muita kalusteita.

Takapihaltamme näkee hyvin taloyhtiön leikkialueelle, joten minun on helppo seurata, missä lapset menevät. Tänä kesänä aion myös upottaa sormet multaan ja koristaa pihaamme istutuksilla.”

Vapaat vuokra-asunnot Helsingissä

Lemmikit tervetulleita

Tiibetinspanielit Ukko ja Moss ovat tärkeä osa perhettä. M2-Kodeille ovat myös lemmikit tervetulleita.

Näin haet asukkaaksi M2-Kodeille

Toimiva pohjaratkaisu

”Olen aika minimalistinen sisustaja. Tykkään siitä, että hyllyillä ja pöydillä ei ole hirveästi mitään ylimääräistä

Asunnon pohjaratkaisu on meille juuri sopiva. Lapsilla on oma iso huone, jonka lattialle kelpaa levittää leikit LOL-nukkeineen, ja oma makkarini on luonteva osa tilavaa olohuonetta”, Taru kertoo.

7 hyvää syytä muuttaa M2-Kodeille

Meistä jokainen on oikeutettu omaan kotiin, riippumatta elämäntilanteesta tai palkkapussin koosta. Kun muutat M2-Kodeille, rahaa jää myös elämiseen.

Tarjoamme kaupungin reiluimmat vuokraneliöt opiskelijoille, perheille, nuorille aikuisille, työssäkäyville, eläkeläisille ja haastavassa elämäntilanteessa oleville.

Miksi M2-Kodit?

Etsi asuntoja