Opiskelija-asunnot M2-Kodeilta – kaupungin reiluimmat neliöt opiskelijoille

Saitko opiskelupaikan ja olet muuttamassa ensimmäiseen omaan kotiisi? Vai etsitkö uutta opiskelija-asuntoa tälle lukukaudelle? Ehkä haluat muuttaa yhteiseen opiskelija-asuntoon kaverin tai kumppanin kanssa? Kannattaa tutustua, millaiset opiskelija-asunnot M2-Kodeilta löytyy ja hakea heti.

Markkinahintoja edullisemmat, opiskelijoille sopivat asunnot sijaitsevat lähes kaikki hyvien kulkuyhteyksien päässä kaupunkien keskustasta. Opiskelija-asunnot M2-Kodeilta kattavat niin yksiöt, kaksiot kuin erilliset nuorisoasunnot.

Jos olet muuttamassa opiskelemaan uudelle paikkakunnalle, hakeminen M2-Kodeille kannattaa. Noudatamme kaikkien asuntojemme vuokrauksessa tarveharkintaa eli tarjoamme asuntoa ensisijaisesti sellaisille henkilöille, joiden tarve saada asunto on suurin.

M2-Kodeilla asuntojen kunnosta pidetään huolta Koti kuntoon -remonteilla, jossa kotiin tulee uudet pinnat, kodinkoneet ja kylpyhuoneet. Remontin jälkeen asunto on kuin uusi!

Tälle sivulle kokosimme muutamia erityisesti opiskelijoille sopivia kohteitamme. Löytyisikö näistä sinulle sopiva opiskelija-asunto? Tutustu vaihtoehtoihin ja hae heti!

Hae M2-Kodeille

Opiskelija-asunnot M2-Kodeilta

  • Vakuus nolla euroa
  • Lemmikit sallittuja
  • Ilmainen netti
  • Maalietu

M2-Kodit tarjoaa järkihintaista ja vaivatonta vuokra-asumista ilman vakuutta. Haluamme, että arkesi on mahdollisimman sujuvaa ja siksi esimerkiksi nostamme asuntojemme netin perusnopeuden 50 Mbit/s vuoden 2022 aikana.

Jos sinulle löytyy sopiva koti, voit allekirjoittaa vuokrasopimuksen myös etänä. Erona moniin muihin asuntoja välittäviin toimijoihin voit jatkaa asumista M2-Kodeilla myös opiskelujen päätyttyä.

Lisäksi jos sinulle tarjotaan asuntoa M2-Kodeilta, asuntonäytössä ei ole samanaikaisesti muita vaan saat rauhassa tutustua mahdolliseen uuteen kotiisi.

 

M2-Kodeilla vuokrasuhteet ovat lähtökohtaisesti aina toistaiseksi voimassa olevia, eli voit jatkaa asumista myös opintojen jälkeen. Tämä on merkittävä etu verrattuna esimerkiksi opiskelija-asuntosäätioiden tarjoamiin asuntoihin.

Opiskelija-asunnot M2-Kodeilla ovat myös aina markkinahintoja edullisempia. Tarjoamme kohtuuhintaisia koteja niitä eniten tarvitseville, taustaan tai toimeentuloon katsomatta.

Opiskelija-asunnot Helsingissä

Opiskelija-asunnot Espoossa

Opiskelija-asunnot Vantaalla

Opiskelija-asunnot Tampereella

Opiskelija-asunnot Oulussa

Opiskelija-asunnot Jyväskylässä

Opiskelija-asunnot Lahdessa

Hakatornit, LahtiAvautuu uuteen ikkunaan

Hakatorneihin kuuluu yhteensä 13 taloa, jotka sijoittuvat kahteen eri kaupunginosaan.  Paasikivenkadun 10-kerroksiset talot kuuluvat Kartanon alueelle, Mukkulankadun 4-kerroksiset talot taas sijaitsevat Kivimaan puolella. Asunnot ovat kooltaan yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä.

Vuokra alkaen 465 eur/kk. 

Opiskelija-asunnot Lappeenrannassa

Opiskelija-asunnot eri alueilla – mitä sitä arvostat asumisessa?

Opiskelija-asunnot ja niiden etsiminen aiheuttaa usein stressiä, varsinkin jos olet muuttamassa täysin uudelle paikkakunnalle. Eri tahojen vuokraamat opiskelija-asunnot ovat kaupungin eri puolilta, joten mistä tiedät miltä alueelta opiskelija-asunto kannattaisi vuokrata? Entä jos sopivaa opiskelija-asuntoa ei löydy?

Alueita arvioidessa kannattaa pohtia, mikä sinulle on asumisessa tärkeää. Voisitko joustaa sijainnissa, jos opiskelija-asunnosta löytyy tiskikone tai lasitettu parveke?

Kun olet muuttamassa ensimmäiseen omaan kotiin, myös lähipiirilläsi voi olla mielipiteitä asunnon kunnosta tai asuinalueesta. Tärkeintä kuitenkin on, että itse tiedät mitä toivot uudelta kodiltasi ja minkälaisella alueella viihdyt.

Miksi kannattaa vuokrata opiskelija-asunto M2-Kodeilta?

Kun muutat opiskelijana M2-Kodeille, saat asua kodissasi pidempään kuin tavanomaisessa opiskelija-asunnossa. Vaikka opinnot tulisivat päätökset, voit jatkaa kohtuuhintaista ja ekologista asumista M2-Kodeilla. Vuokramme ovat aina markkinahintoja alhaisempia, mikä helpottaa oman talouden ylläpitoa työelämään siirryttäessä.

Uuras-työllistymisohjelman kautta voit tienata lisäansioita opiskelujen ohella ja saada tukea työelämään siirtyessä. Uuras välittää keikkatöitä ja muita työmahdollisuuksia kaikille asukkaillemme.

Opiskelija-asunnot – hyvä tietää hakuprosessista

Opiskelija-asuntojen haku M2-Kodeilta on helppoa, mutta hakuprosessissa on muutamia asioita, jotka toimivat eri lailla kuin jos hakisit opiskelija-asuntoa opiskelija-asuntosäätiöltä tai yksityiseltä vuokranantajalta.

Merkittävin ero on, että asuntoa ei voi jonottaa. Tämä johtuu siitä, että tarveharkinta ohjaa M2-Kotien asukasvalintoja. Tarvehankinta mahdollistaa kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja niille, jotka tulojen tai varallisuuden takia tarvitsevat edullisempaa asumista. Tarveharkinnan ansiosta voimme myös tarjota asuntoja niille, jotka tarvitsevat uuden kodin kiireellisesti.

M2-Kodeilla hakemus on voimassa 3 kuukautta. Voit päivittää hakemusta jatkuvasti ja lisätä hakemukselle eri alueilta mahdollisimman laajasti suosikkikoteja, joihin erityisesti haluaisit muuttaa. Mahdollisuudet saada opiskelija-asunnot paranevat, kun hakemus on ajan tasalla.

Tee vain yksi hakemus. Kun muokkaat hakemustasi jälkeenpäin, se korvaa aina edellisen lähettämäsi hakemuksen.

Lisätietoa siitä, kuinka haet asukkaaksi M2-Kodeille

Opiskelija-asunto kimpassa? M2-Kodeille voit muuttaa myös yhdessä kaverin kanssa

Jos alkaa vaikuttaa siltä, että opiskelija-asunnot ovat kiven alla, voi kimppakämppään muuttaminen olla hyvä vaihtoehto.

M2-Kodeille voit muuttaa myös yhdessä kaverin, sisarusten tai kumppanin kanssa. Opiskelijoille sopivia kaksioita ja kolmioita löytyy useasta kaupungista.

Hakiessasi kimppakämppää M2-Kodeilta kannattaa muistaa, että hakemukseen tarvitaan tiedot tuloista kaikilta mukana muuttavista täysi-ikäisiltä hakijoilta. ARA-kohteisiin ei ole enää tulorajoja, mutta tästä huolimatta tulot ennen verojen vähennystä merkitään hakemukseen. Useamman samantyyppisen hakijan joukosta pienituloisempi on useimmiten etusijalla.

Lue vinkkimme kimppakämppään muuttaessa ja hae asuntoa M2-Kodeilta!

Opiskelija-asunnot ovat kysyttyjä, joten hakemus kannattaa jättää heti.

Hakeminen M2-Kodeille on helppoa.

  1. Selaa asuntoja ja lisää mieluisat opiskelija-asunnot suosikeiksi täppäämällä sydäntä asunnon esittelysivulla.
  2. Täydennä hakemuksen tiedot huolellisesti. Tästä artikkelista löydät lisätietoja, kuinka täytät hakemuksen oikein.
  3. Lähetä hakemus!

Hakemuksesi on voimassa kolme kuukautta ja voit täydentää sitä helposti verkkopalvelussamme. Kun muokkaat hakemusta, sinun tulee tunnistautua pankkitunnuksilla.

Hae hetiAvautuu uuteen ikkunaan

Vinkit asuntotarjousta odottaville hakijoille

  • Kerro hakemuksessasi selkeästi, miksi haet asuntoa.
  • Muokkaa hakemustasi ja laajenna valintakriteereitä.  Mitä useampaan kohteeseen tai asuinalueelle haet, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on saada asunto.

Lisätietoa asunnon hakemisesta M2-Kodeilta