M2-Kotien asukasedut

 • M2-Kodeilla vakuusmaksu on 0 euroa. Tarkistamme hakijan luottotiedot ennen sopimuksen tekemistä. Jos sinulla on merkintöjä luottotiedoissasi, vakuus on 1−3 kuukauden vuokraa vastaava summa.

 • Lemmikkieläimet ovat tervetulleita asuntoihimme. Koirat, kissat, kalat, linnut ja jyrsijät ovat rakkaita perheenjäseniä ja asukkaita siinä missä ihmisetkin.

 • Lähes jokaisen M2-Kotien asunnon vuokraan sisältyy 50 Mbit/s nettiyhteys.

  Tarkista talosi nettiyhteys ja operaattori:

  DNA: https://www.dna.fi/m2kodit
  Elisa: https://elisa.fi/m2kodit/

  Kun otat netin käyttöön, haluat nopeamman yhteyden tai sinulla on kysyttävää nettiyhteydestä, ota yhteyttä operaattoriisi.

  Huom! Netin käyttöön tarvitset modeemin. Voit tilata modeemin samalla kun aktivoit nettiliittymäsi. Lisätietoa modeemin kustannuksista saat oman talosi operaattorilta.

 • Asukastapahtumat ovat osa M2-Kotien asukastoimintaa. M2-Kotien asukastapahtumia ideoi ja suunnittelee aluetoiminnassa mukana olevat asukkaat. Tapahtumatietoja päivitetään tapahtuman lähestyessä. Etsi tapahtumia oman paikkakuntasi mukaan ja tule mukaan!

  Tutustu asukastapahtumiin

 • Haluatko maalata asuntosi seinät? Saat M2-Kotien asukkaana tarvittavat välineet ja laadukkaat maalit omatoimista maalausta varten. Uusissa kiinteistöissä ja Koti kuntoon -remonttien jälkeen maaliedun voit saada aikaisintaan kahden vuoden kuluttua.

  Lue lisää maaliedusta

 • M2-Kotien asukkaat on vakuutettu kiinteistön alueella voimassaolevalla AsumisPlus-ryhmävakuutuksella, joka on laajempi kuin perinteinen talkoovakuutus. AsumisPlus -vakuutus sisältää talkoovakuutuksen lisäksi esimerkiksi avainturvan ja asumisen keskeytysturvan. Lisätietoja AsumisPlus -vakuutuksesta ja korvauksen hakemisesta.

  Tarvitset huoneistoosi myös kotivakuutuksen.

 • Tarjoamme asukkaillemme SmartStore™ Collect -kierrätysastian helpottamaan kodin kotitalousjätteen lajittelua ja säilytystä. Asukasedun saa käyttöönsä olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. Kierrätysastioita on vuosittain tarjolla rajattu määrä ja asukasetu on lunastettavissa kerran asumisaikana.

  Tarkempaa tietoa SmartStore™ Collect –kierrätysastiasta.

M2-lehti

M2-Kotien asukkaana saat ilmaisen asukaslehden kaksi kertaa vuodessa. Lue aikaisemmin ilmestyneet M2-lehdet tai jätä juttuvinkki!

Millaista on asua M2-Kodeilla? Tutustu asukastarinoihin

Uutiskirje

Tilaa uutiskirje, niin kuulet asumisen ajankohtaiset aina uudiskohteista asukastapahtumiimme ensimmäisten joukossa!

Tilaa uutiskirjeAvautuu uuteen ikkunaan